SciPet Probiotika mod allergi til hunde – 60 stk.

(7 kundeanmeldelser)

230,00 kr.

SciPet Probiotika genopretter balancen i tarm- og immunsystemet. Tabletterne beskytter dit kæledyr mod kløende og tør hud og hjælper samtidig med at afhjælpe sundhedsproblemer i forbindelse med hundeallergi såsom: slikken af poter, tyggen på poter, kradsen og hovedrysten.

Er du bekymret for din hund? Sådan løser du det.

1. Problemet

Når dårlige tarmbakterier vokser for meget i din hunds tarme, kan dens immunforsvar blive hyperaktivt, hvilket kan føre til kradsen, hårtab, hudproblemer, gnaven og diarré. Det er utroligt smertefuldt for os, som ejere, at se vores hund lide, især når medicinen, dyrlægen tilbyder, kun gør vores bedste ven søvnig og sløv.

2. Løsningen

Probiotika er gavnlige tarmbakterier, der genopretter balancen i tarmfloraen, så hundens immunsystem kan fungere optimalt. SciPet Probiotika tabletter anbefales til hunde, der lider af miljø- eller fødevareallergi. Velegnet til alle aldre.

3. Produktet: SciPet Probiotika

Vælg vores probiotiske tabletter og befri dit kæledyr for frygtelig kløe, mave- og hudproblemer. 100% tilfredshedsgaranti!

Nedsat bundt-tilbud

SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 3x60 stk.

690 DKK 420 DKK

SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 4x60 stk.

920 DKK 539 DKK

Doseringsanvisninger

Formlen mod kløe

udviklet af videnskaben

Gurkemeje

Dette er en kraftig antioxidant med mange naturlige og videnskabeligt dokumenterede virkninger. Det er også et naturligt antihistamin, der hjælper med at bekæmpe irriterende kløe.

Inulin

Denne ingrediens indeholder et højt indhold af inulinfibre, som hjælper fordøjelsessystemet til at fungere optimalt. Anbefales til hunde med diarré, oppustethed eller forstoppelse.

Probiotika

Probiotika er gavnlige mikroorganismer, der lever i fordøjelseskanalen. De udfører funktioner som f.eks. bekæmpelse af patogener og opretholdelse af et optimalt immunforsvar. De støtter en korrekt fordøjelse og tarmbalance. Fremmer sund bakterievækst.

Chlorella grønalge pulver

Chlorella er en ferskvandsalge, og er en af de mest afgiftende fødevarer. Ud over at afgifte tarmen hjælper algen med at genoprette en afbalanceret syre-base-balance hos hunde.

Colostrum er grundlaget for ethvert dyrs immunsystem.

Alle pattedyr får colostrum, når de bliver født, da de får det gennem råmælken, der produceres umiddelbart efter fødslen.

Råmælken indeholder antistoffer (immunoglobuliner), som gør kroppen mere modstandsdygtig overfor sygdomme. Den indeholder også naturlig antibiotika og er rig på aminosyrer og vitaminer. Kombinationen af disse gør det til en af de mest effektive og naturlige midler til optimering af immunsystemet, og hjælper desuden med at opretholde en sund tarmflora.

Colostrum hjælper også med at bekæmpe allergi, da dette opstår ved en defekt immunreaktion.

Colostrumpulver (30% immunglobulin G), gurkemejepulver, leveraroma, C-vitamin (askorbinsyre), chlorella, inulin, probiotika.

7 anmeldelser af SciPet Probiotika mod allergi til hunde – 60 stk.

 1. Emilie(Verificeret ejer)
  I dag er det 7. dag, siden vi begyndte at bruge de her tyggetabletter. Vi har set store forbedringer indtil videre! Han har ikke længere de røde, kløe...More
  I dag er det 7. dag, siden vi begyndte at bruge de her tyggetabletter. Vi har set store forbedringer indtil videre! Han har ikke længere de røde, kløende pletter omkring hans mund og øjne! Han klør sig stadig på kroppen, men vi er meget spændte på at se de mere langsigtede resultater! Jeg er en glad hundeejer!!!
  Var det nyttigt? 0 2
  Jane(Verificeret ejer)
  Jeg har en ældre hund, som er allergisk over for næsten alt. Vi har indtil videre behandlet symptomerne med medicin, og derfor ville jeg gerne prøve d...More
  Jeg har en ældre hund, som er allergisk over for næsten alt. Vi har indtil videre behandlet symptomerne med medicin, og derfor ville jeg gerne prøve det her produkt. Vi stoppede med at give ham medicin, mens vi prøvede dette tilskud, fordi jeg ville se, om det virkelig hjælper i sig selv. Tabletterne gør deres arbejde, de virker utroligt godt! I de første 4 dage har jeg kun set ham klø sig én gang, og nu på dag 7 klør han sig ikke længere. Jeg er tilfreds!
  Var det nyttigt? 0 0
  Johanne(Verificeret ejer)
  Jeg har to Shih Tzus. Den ene er helt vild med de her godbidder, den anden spiser dem derimod ikke så gerne, så jeg blander dem i hans mad. Den, der e...More
  Jeg har to Shih Tzus. Den ene er helt vild med de her godbidder, den anden spiser dem derimod ikke så gerne, så jeg blander dem i hans mad. Den, der elsker dem, plejer at klø sig hele tiden og bide sig i poterne, selv om jeg giver ham sundt foder. Jeg ved ikke, om disse tabletter virkelig løser problemet fra roden, men de er virkelig gode til at lindre symptomerne.
  Var det nyttigt? 2 0
  Sarah(Verificeret ejer)
  Vi har brugt dette produkt de sidste 5 dage. Jeg har tre hunde med kløe og hudproblemer. Vores ældste hund er en meget lydig Pitbull, som har haft pro...More
  Vi har brugt dette produkt de sidste 5 dage. Jeg har tre hunde med kløe og hudproblemer. Vores ældste hund er en meget lydig Pitbull, som har haft problemer med kløe i ører og snude gennem hele sit voksne liv. Vi har prøvet alt, men intet har hjulpet. Vores anden hund er en langhåret gravhund, som lider af skæl og kløende hud. Hun reagerer godt på det probiotiske tilskud, da hun ikke klør sig så meget mere. Vores tredje hund er en Chorkie, som også lider af kløende hud. Hvis jeg ikke tager hende til hendes månedlige medicinbade, kan hun ikke andet end at klø sig konstant, hvilket giver sår. Hun gnider sig mod sofaen og stolebenet, indtil hendes hud er hårløs og bløder. Jeg ved, at mange vil være skeptiske, når jeg siger, at efter den første tablet her, kløede Chorkien sig mindre og gned ikke længere ryggen mod møblerne, men det er altså sandheden. Efter de første to dage rystede vores pitbull sig ikke længere på hovedet eller kløede sig i ansigtet. Jeg kan ikke vente med at se flere forbedringer hos vores gravhund også. Vi har prøvet andre produkter før - sprays, cremer og tabletter, men intet virkede. Jeg er meget taknemmelig for dette produkt!
  Var det nyttigt? 3 2
  Christian(Verificeret ejer)
  Vi så en forbedring allerede efter den første uge! Vores hund plejede at klø sig konstant. Der er gået tre uger, og nu klør han sig kun af og til. Lev...More
  Vi så en forbedring allerede efter den første uge! Vores hund plejede at klø sig konstant. Der er gået tre uger, og nu klør han sig kun af og til. Leveringen var hurtig. Vi vil helt klart bestille det igen, hvis symptomerne dukker op igen.
  Var det nyttigt? 4 0
  Anna(Verificeret ejer)
  Jeg har store forhåbninger til dette produkt... Min hund har konstant kløet sig i en periode nu og intet har hjulpet. Han har hverken flåter, lopper e...More
  Jeg har store forhåbninger til dette produkt... Min hund har konstant kløet sig i en periode nu og intet har hjulpet. Han har hverken flåter, lopper eller skæl, men han bider stadig på undersiden, hvilket får ham til at miste pelsen i det område. Vi har endnu ikke fundet en løsning på problemet. Jeg har prøvet flere shampooer, cremer og sprays, som min dyrlæge har anbefalet, men intet har virket. Men så fandt vi det her. Tilskuddet har forbedret min hunds tilstand med 70%. Det er det bedste af det, vi har prøvet indtil videre, og vi vil fortsætte med at bruge det, mens jeg stadig håber, at jeg kan finde den perfekte løsning til min hund.
  Var det nyttigt? 1 0
  Maria(Verificeret ejer)
  Min hund er helt vild med disse godbidder, som jeg købte til ham for at lindre hans kløe. Jeg bestilte til en hel måned, men jeg har helt klart planer...More
  Min hund er helt vild med disse godbidder, som jeg købte til ham for at lindre hans kløe. Jeg bestilte til en hel måned, men jeg har helt klart planer om at købe flere, når jeg er løbet tør.
  Var det nyttigt? 0 0
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vægt 0,24 kg