SciPet Probiotika mod allergi til hunde – 3×60 stk.

(4 kundeanmeldelser)

Original price was: 690,00 kr..Current price is: 420,00 kr..

SciPet Probiotika genopretter balancen i tarm- og immunsystemet. Tabletterne beskytter dit kæledyr mod kløende og tør hud og hjælper samtidig med at afhjælpe sundhedsproblemer i forbindelse med hundeallergi såsom: slikken af poter, tyggen på poter, kradsen og hovedrysten.

Er du bekymret for din hund? Sådan løser du det.

1. Problemet

Når dårlige tarmbakterier vokser for meget i din hunds tarme, kan dens immunforsvar blive hyperaktivt, hvilket kan føre til kradsen, hårtab, hudproblemer, gnaven og diarré. Det er utroligt smertefuldt for os, som ejere, at se vores hund lide, især når medicinen, dyrlægen tilbyder, kun gør vores bedste ven søvnig og sløv.

2. Løsningen

Probiotika er gavnlige tarmbakterier, der genopretter balancen i tarmfloraen, så hundens immunsystem kan fungere optimalt. SciPet Probiotika tabletter anbefales til hunde, der lider af miljø- eller fødevareallergi. Velegnet til alle aldre.

3. Produktet: SciPet Probiotika

Vælg vores probiotiske tabletter og befri dit kæledyr for frygtelig kløe, mave- og hudproblemer. 100% tilfredshedsgaranti!

Nedsat bundt-tilbud

SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 3x60 stk.

690 DKK 420 DKK

SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 4x60 stk.

920 DKK 539 DKK

Doseringsanvisninger

Formlen mod kløe

udviklet af videnskaben

Gurkemeje

Dette er en kraftig antioxidant med mange naturlige og videnskabeligt dokumenterede virkninger. Det er også et naturligt antihistamin, der hjælper med at bekæmpe irriterende kløe.

Inulin

Denne ingrediens indeholder et højt indhold af inulinfibre, som hjælper fordøjelsessystemet til at fungere optimalt. Anbefales til hunde med diarré, oppustethed eller forstoppelse.

Probiotika

Probiotika er gavnlige mikroorganismer, der lever i fordøjelseskanalen. De udfører funktioner som f.eks. bekæmpelse af patogener og opretholdelse af et optimalt immunforsvar. De støtter en korrekt fordøjelse og tarmbalance. Fremmer sund bakterievækst.

Chlorella grønalge pulver

Chlorella er en ferskvandsalge, og er en af de mest afgiftende fødevarer. Ud over at afgifte tarmen hjælper algen med at genoprette en afbalanceret syre-base-balance hos hunde.

Colostrum er grundlaget for ethvert dyrs immunsystem.

Alle pattedyr får colostrum, når de bliver født, da de får det gennem råmælken, der produceres umiddelbart efter fødslen.

Råmælken indeholder antistoffer (immunoglobuliner), som gør kroppen mere modstandsdygtig overfor sygdomme. Den indeholder også naturlig antibiotika og er rig på aminosyrer og vitaminer. Kombinationen af disse gør det til en af de mest effektive og naturlige midler til optimering af immunsystemet, og hjælper desuden med at opretholde en sund tarmflora.

Colostrum hjælper også med at bekæmpe allergi, da dette opstår ved en defekt immunreaktion.

Colostrumpulver (30% immunglobulin G), gurkemejepulver, leveraroma, C-vitamin (askorbinsyre), chlorella, inulin, probiotika.

4 anmeldelser af SciPet Probiotika mod allergi til hunde – 3×60 stk.

 1. leif jacobsen(Verificeret ejer)
  Måske mindre kløe
  Var det nyttigt? 0 0
  John(Verificeret ejer)
  De virker fint på vores hundebasse, fra at være mørkerød til næsten sort i lysken, så er han fin igen og klør mindre.
  så vi gir hver dag..
  Var det nyttigt? 0 0
  Sonja Thorsen(Verificeret ejer)
  Har ikke haft den store virkning endnu men håber det kommer
  Var det nyttigt? 0 0
  Helle(Verificeret ejer)
  De har indtil videre virket fint. Meget mindre kløe.
  Var det nyttigt? 0 0
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vægt 0,64 kg