SciPet tandpleje formel til hunde for sunde tænder og frisk ånde

(4 kundeanmeldelser)

179,00 kr.

SciPet Tandpleje formel hjælper med at genoprette dit kæledyrs mundhygiejne og bekæmpe dårlig ånde, uden at du behøver at bruge en tandbørste. Alt du skal gøre er at tilsætte det til vandet.

Vores avancerede formel fjerner og forebygger effektivt plak og tandsten, så din hunds tænder og tandkød forbliver i topform!

Produktpakker med rabat

 • -31%

  SciPet Tandpleje formel – 3 flasker

  Original price was: 540,00 kr..Current price is: 375,00 kr.. Tilføj til kurv
 • -31%

  SciPet Tandpleje formel – 2 flasker

  Original price was: 360,00 kr..Current price is: 249,00 kr.. Tilføj til kurv

DOSERINGSANVISNINGER

Hæld frisk vand i dit kæledyrs skål, og tilsæt 1 teskefuld SciPet Tandpleje formel per 250 ml vand. Brug det dagligt for at give din hund eller kat en frisk ånde og sunde tænder og tandkød. En flaske rækker til ca. 1 måned.
Bekymrer du dig om din hund? Problemet er løst

1. Problemet

Tandsygdomme er meget almindelige hos katte og hunde og forårsager ofte tandtab, nyre- og leverproblemer eller endda hjertesygdomme, fordi giftstoffer og bakterier finder vej fra munden til blodet. Hvis du ikke tager dig af dit kæledyrs tænder, kan det føre til tandkødsbetændelse, dårlig ånde eller andre tandproblemer.

2. Løsningen

SciPet Tandpleje formel er klinisk dokumenteret til at være effektiv mod plak og tandsten, selv på de steder, der er svære at nå. Ved dagligt brug kan dit kæledyr få friskere og renere tænder og samtidig minimere risikoen for tandsygdomme. Vores antibakterielle formel dræber bakterier og styrker tandkød og tænder.

3. Produktet: SciPet Tandpleje formel

Vælg vores tandpleje formel til at holde dit kæledyrs mundhygiejne på et optimalt niveau.
Du bruger i øjeblikket den forkerte behandling
Der findes mange tandplejeprodukter på markedet, som indeholder rengørende midler, tilsætningsstoffer og en skarp smag af mynte. Disse kan forårsage pletter, irritationer og løser IKKE roden til problemet.

SciPet™

Du bruger det forkerte produkt

Ingredienser

SciPet Dental Formula:

Purified Water, Stabilized Chlorine Dioxide, Sodium Bicarbonate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Methyl Paraben

De vigtigste fordele:

Avanceret formel

Dette er en professionel antibakteriel formel, der specifikt er rettet mod de enzymer, der danner plak og tandsten.

Beskytter og forebygger

Det bekæmper sikkert sygdomme og infektioner i munden, herunder dårlig ånde, tandkødsbetændelse, hævelse af tandkødet og misfarvede tænder.

Det er sikkert at bruge

Det indeholder hverken alkohol, sukker, rengøringsmidler eller tilsætningsstoffer. Både hunde og katte drager samme effektive fordele af produktet, og det er sikkert at bruge - også langsigtet.

4 anmeldelser af SciPet tandpleje formel til hunde for sunde tænder og frisk ånde

 1. Amalie(Verificeret ejer)
  Tandbehandlinger hos dyrlægen er ret dyre, så derfor besluttede jeg mig for at give dette produkt en chance. Min hund er næsten 10 år gammel, og i de ...More
  Tandbehandlinger hos dyrlægen er ret dyre, så derfor besluttede jeg mig for at give dette produkt en chance. Min hund er næsten 10 år gammel, og i de sidste par måneder er hans ånde begyndt at lugte forfærdeligt. Jeg tilsætter det til hans vand hver dag, og han drikker det uden problemer - hans ånde blev bedre efter de første par dage, og jeg er sikker på, at når vi er færdige med produktet, vil han ikke længere have dårlig ånde, og alt vil være tilbage til det normale.
  Var det nyttigt? 17 8
  Anna T.(Verificeret ejer)
  Leverandøren mistede min pakke, og jeg ventede i to uger. Jeg skrev derefter med kundeservice, og de var meget hjælpsomme og forstående. De opsporede ...More
  Leverandøren mistede min pakke, og jeg ventede i to uger. Jeg skrev derefter med kundeservice, og de var meget hjælpsomme og forstående. De opsporede min pakke, og den er endelig kommet frem. Nu skal det testes.
  Var det nyttigt? 6 3
  Peter C. (Verificeret ejer)
  Det gør sit arbejde! Vi har en bulldog, og hans ånde lugter så slemt, at vi ikke engang kan have ham på skødet. Det var som om han havde spist et dødt...More
  Det gør sit arbejde! Vi har en bulldog, og hans ånde lugter så slemt, at vi ikke engang kan have ham på skødet. Det var som om han havde spist et dødt dyr. Før jeg fandt dette produkt, havde vi prøvet alt: tandbørstning, legetøj til tandrensning, men intet virkede. Vi oplevede resultaterne af SciPet Tandpleje formel efter den første uge, og hans ånde lugter ikke længere. Han drikker vand uden problemer. Vi følger doseringsanvisningerne, så vi kommer 1 teskefuld formel til hver 2 dl vand. Jeg ved ikke, hvad der får det til at virke, men det virker i hvert fald for os.
  Var det nyttigt? 15 4
  Maria(Verificeret ejer)
  Jeg har brugt det i de sidste 2 uger, og forskellen er fantastisk. Det er meget nemt at bruge, jeg kommer 1 teskefuld af formlen i en skål fuld af van...More
  Jeg har brugt det i de sidste 2 uger, og forskellen er fantastisk. Det er meget nemt at bruge, jeg kommer 1 teskefuld af formlen i en skål fuld af vand to gange om dagen. Det har ingen lugt, og min hund synes ikke engang at bemærke det, han drikker den samme mængde vand som før.
  Var det nyttigt? 9 4
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vægt 0,3 kg