SciPet Tandpleje formel – 2 flasker

(5 kundeanmeldelser)

Original price was: 360,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

SciPet Tandpleje formel hjælper med at genoprette dit kæledyrs mundhygiejne og bekæmpe dårlig ånde, uden at du behøver at bruge en tandbørste. Alt du skal gøre er at tilsætte det til vandet.

Vores avancerede formel fjerner og forebygger effektivt plak og tandsten, så din hunds tænder og tandkød forbliver i topform!

Produktpakker med rabat

 • -31%

  SciPet Tandpleje formel – 3 flasker

  Original price was: 540,00 kr..Current price is: 375,00 kr.. Tilføj til kurv
 • -31%

  SciPet Tandpleje formel – 2 flasker

  Original price was: 360,00 kr..Current price is: 249,00 kr.. Tilføj til kurv

DOSERINGSANVISNINGER

Hæld frisk vand i dit kæledyrs skål, og tilsæt 1 teskefuld SciPet Tandpleje formel per 250 ml vand. Brug det dagligt for at give din hund eller kat en frisk ånde og sunde tænder og tandkød. En flaske rækker til ca. 1 måned.
Bekymrer du dig om din hund? Problemet er løst

1. Problemet

Tandsygdomme er meget almindelige hos katte og hunde og forårsager ofte tandtab, nyre- og leverproblemer eller endda hjertesygdomme, fordi giftstoffer og bakterier finder vej fra munden til blodet. Hvis du ikke tager dig af dit kæledyrs tænder, kan det føre til tandkødsbetændelse, dårlig ånde eller andre tandproblemer.

2. Løsningen

SciPet Tandpleje formel er klinisk dokumenteret til at være effektiv mod plak og tandsten, selv på de steder, der er svære at nå. Ved dagligt brug kan dit kæledyr få friskere og renere tænder og samtidig minimere risikoen for tandsygdomme. Vores antibakterielle formel dræber bakterier og styrker tandkød og tænder.

3. Produktet: SciPet Tandpleje formel

Vælg vores tandpleje formel til at holde dit kæledyrs mundhygiejne på et optimalt niveau.
Du bruger i øjeblikket den forkerte behandling
Der findes mange tandplejeprodukter på markedet, som indeholder rengørende midler, tilsætningsstoffer og en skarp smag af mynte. Disse kan forårsage pletter, irritationer og løser IKKE roden til problemet.

SciPet™

Du bruger det forkerte produkt

Ingredienser

SciPet Dental Formula:

Purified Water, Stabilized Chlorine Dioxide, Sodium Bicarbonate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Methyl Paraben

De vigtigste fordele:

Avanceret formel

Dette er en professionel antibakteriel formel, der specifikt er rettet mod de enzymer, der danner plak og tandsten.

Beskytter og forebygger

Det bekæmper sikkert sygdomme og infektioner i munden, herunder dårlig ånde, tandkødsbetændelse, hævelse af tandkødet og misfarvede tænder.

Det er sikkert at bruge

Det indeholder hverken alkohol, sukker, rengøringsmidler eller tilsætningsstoffer. Både hunde og katte drager samme effektive fordele af produktet, og det er sikkert at bruge - også langsigtet.

5 anmeldelser af SciPet Tandpleje formel – 2 flasker

 1. Juliet Margetts Hemcker(Verificeret ejer)
  Umiddelbart er min hunds ånde blevet markant bedre efter en uges tid. Jeg håber det fortsætter, og at det også klarer tænderne.
  Var det nyttigt? 1 0
  Lillian Lindberg(Verificeret ejer)
  Havde først købt 1 flaske, tænkte det skulle afprøves, sikke et resultat. Virker så godt. Er spændt på hvad dyrlægen siger næste gang til tjek. Har ih...More
  Havde først købt 1 flaske, tænkte det skulle afprøves, sikke et resultat. Virker så godt. Er spændt på hvad dyrlægen siger næste gang til tjek. Har ihvertfald købt 2 flasker mere.
  Var det nyttigt? 0 1
  Kirsten(Verificeret ejer)
  Har snart brugt den første flaske, kan se lidt forbedring på tænder, så spøndt på at se nå nummer to er brugt. Går fint md at drikke det, så super.
  Var det nyttigt? 2 0
  Marlene Pedersen(Verificeret ejer)
  Tænkte jeg skulle have noget andet til min hund, for hun kan ikke lide at få børstet tænder, ved godt det ikke er i steden for at børste tænder, men i...More
  Tænkte jeg skulle have noget andet til min hund, for hun kan ikke lide at få børstet tænder, ved godt det ikke er i steden for at børste tænder, men ind til vidre er jeg godt tilfreds .
  Var det nyttigt? 0 0
  Susanne Muhlback Kristensen(Verificeret ejer)
  Super godt produkt , og min hun har allergi men kan godt tåle det i sin vand 🐶👍
  Var det nyttigt? 5 1
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vægt 0,64 kg