SciPet snude- og potepleje til hunde – 3 stk.

Original price was: 507,00 kr..Current price is: 379,00 kr..

SciPet’s unikke formel hjælper med at hele sprukne podepuder, hård hud på albuer og tørre eller sprukne snuder. SciPets 100% naturlige potebalsam hjælper med at berolige og regenerere kløende, eksemfølsom hud og beskytter dit kæledyrs poter mod miljøpåvirkninger såsom sne, is, salt, varme fortove og sand.

PRODUKTPAKKER MED RABAT

SciPet snude- og potepleje til hunde - 2 stk.

338 DKK 249 DKK

SciPet snude- og potepleje til hunde - 3 stk.

507 DKK 379 DKK

hvordan bruger man det?

1. Rengør snavs og skidt fra dit kæledyrs poter med en klud, der er opblødt i lunkent vand. 2. Massér forsigtigt balsammen ind i potepuderne så den absorberes. Vigtigt: Sørg for at din hund er optaget af noget, så du har tid til at smøre balsammen ind i poterne grundigt. Brug 2-3 gange om dagen før hver gåtur og før sengetid. Reducer hyppigheden af påføringer, efterhånden som tilstanden af det berørte område forbedres!
Bekymrer du dig om din hund? Problemet er løst

1. Problemet

Varmt eller saltet asfalt, stride temperaturer og ujævne underlag kan gøre din hunds poter ru og sprukne. Skader på potepuderne kan være smertefulde og give problemer i hverdagen.

2. Løsningen:

SciPet snude- og potepleje indeholder omhyggeligt udvalgte og naturlige ingredienser, der skaber et nærende beskyttende lag på din hunds poter, så de kan nyde gåture og leg udendørs hele året rundt.

3. Produktet: SciPet snude- og potebalsam

Vælg vores formel til pleje af din hunds poter, så du hjælper dit kæledyr med at slippe af med ubehagelige og ødelagte potepuder.

OPSKRIFTEN på beskyttelse af POTER

udviklet af videnskaben

Kokosolie

Denne kraftfulde ingrediens har mange fordele for både hud og pels. Den bidrager til en sund hud, poter og snude. Den reducerer hudirritation og kløe, så den anbefales, hvis dit kæledyr lider af allergi eller eksem.

Carnaubavoks

En sund pote skal være glat og blød. Carnaubavoksen danner et beskyttende lag mellem din hunds trædepuder og det hårde, ru underlag, så dit kæledyr kan gå på eventyr udenfor hele året rundt.

Sheabutter

Det dyrebare sheabutter, der udvindes af valnødder fra sheatræet, indgår også i vores unikke formel for potebalsam. Det fugter, beroliger og regenererer huden og har antiinflammatoriske egenskaber.

Kokosolie, solsikkeolie, hvid bivoks, vegetabilsk olie, sheabutter, carnaubavoks, candelillavoks, E-vitamin og aloe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SciPet snude- og potepleje til hunde – 3 stk.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vægt 0,44 kg