SciPet ørerens til hunde og katte – 237 ml

(7 kundeanmeldelser)

159,00 kr.

SciPet ørerens bidrager til sundheden i dit kæledyrs ører. Nøje udvalgte ingredienser opløser forsigtigt fastsiddende ørevoks, reducerer kløe, forebygger betændelse, bakterier og svamp og fjerner samtidig dårlig lugt.

✓ Understøtter sundheden i de indre og ydre øregange

✓ Renser svært tilgængelige områder

✓ Fugter tør, følsom hud

Specielt formuleret til hunde og katte for at beskytte dit kæledyrs ører mod bakterier og svampeinfektioner, hvilket hjælper med at holde deres ører sunde og rene.
Tip: Brug i kombination med SciPet Probiotika i tilfælde af overdreven gærvækst. SciPet Probiotic virker indefra og reducerer overvækst af gær og dermed kløe og rysten på hovedet.

PRODUKTPAKKER MED RABAT

BRUGSVEJLEDNING

 1. Fyld øregangen med SciPet ørerens.
 2. Massér forsigtigt øret lige under øregangen, så ørerenseren kan trænge ind de steder, der er svære at nå.
 3. Tør resterne af produktet af ørerne med et rent håndklæde eller en serviet.
 4. Gentag to gange dagligt.
 5. Brug ugentligt for at få sunde og lugtfrie ører.
BEKYMRER DU DIG OM DIN HUND? PROBLEMET ER LØST

1. Problemet

Øreinfektioner hos hunde og katte er meget almindelige og er ofte forbundet med kløe og betændelse. Hvis du ikke tager dig af dit kæledyrs ører, kan det føre til infektioner, smerter, ubehagelige lugte og endda høretab.

2. Løsningen

SciPet ørerens opløser forsigtigt fastsiddende ørevoks, selv på svært tilgængelige steder, og forebygger betændelse, bakterier og svamp. Ved daglig brug vil dit kæledyr opleve renere ører og samtidig minimere risikoen for ørerelaterede sygdomme.

3. Produktet: SciPet ørerens til hunde og katte

Vælg SciPet ørerens for en optimal ørehygiejne hos dit kæledyr.

Ingredienser

SciPet ørerens til hunde og katte

Water, Disodium Coco-Glucoside Citrate, Aloe (Aloe Barbadensis) Leaf Juice, Glycerin, Coconut Oil, Fragrance, Phenoxyethanol.

Beskytter og forebygger

Bekæmper sikkert øresygdomme og infektioner, herunder ubehagelige lugte, øreinfektioner og svampeinfektioner.

Det er sikkert at bruge

Indeholder ikke alkohol, sukker eller rengøringsmidler. Effektivt til hunde og katte, sikkert til langvarig brug.

7 anmeldelser af SciPet ørerens til hunde og katte – 237 ml

 1. Allan Mønnis(Verificeret ejer)
  Virker rigtig godt mod min hunds ørelugt. Selvom det skal bruges rutinemæssigt, er det det værd, og det irriterer ikke hunden eller udtørrer øregangen...More
  Virker rigtig godt mod min hunds ørelugt. Selvom det skal bruges rutinemæssigt, er det det værd, og det irriterer ikke hunden eller udtørrer øregangene.
  Var det nyttigt? 0 0
  Susanne(Verificeret ejer)
  Vores puddel plejede at hade at få sine ører renset (vi gør det ofte). Nu har han ingen problemer. Vi drypper bare lidt i hans ører og masserer ydersi...More
  Vores puddel plejede at hade at få sine ører renset (vi gør det ofte). Nu har han ingen problemer. Vi drypper bare lidt i hans ører og masserer ydersiden af hans ører, og så sænker han hovedet og lader os rense ham. Super let!!!! Intet andet produkt har været så nemt at bruge. Han klør sig heller ikke så meget i ørerne mellem rensningerne. Produktet var godt pakket i en beskyttet emballage med hurtig forsendelse.
  Var det nyttigt? 0 0
  Marlene(Verificeret ejer)
  Det er alle pengene værd! Jeg har i alt 5 malteserhunde, 2 af dem har altid ildelugtende ører, og jeg har altid været nødt til at ringe til dyrlægen o...More
  Det er alle pengene værd! Jeg har i alt 5 malteserhunde, 2 af dem har altid ildelugtende ører, og jeg har altid været nødt til at ringe til dyrlægen og købe dyr medicin. Jeg har brugt dette produkt i et par uger nu, og det virker helt fint!
  Var det nyttigt? 0 0
  Eva Jensen(Verificeret ejer)
  Dette produkt har næsten de samme ingredienser som den receptpligtige flaske, jeg købte hos dyrlægen, og det virker lige så godt til vedligeholdelse a...More
  Dette produkt har næsten de samme ingredienser som den receptpligtige flaske, jeg købte hos dyrlægen, og det virker lige så godt til vedligeholdelse af ørerne, men til en lavere pris.
  Var det nyttigt? 0 0
  Sofie(Verificeret ejer)
  Produktet er nemt at bruge. Min hund sidder stille i et minut, før den løber væk og ryster på hovedet.
  Var det nyttigt? 0 0
  Lars(Verificeret ejer)
  Godt produkt, jeg har brugt et andet til min hund, men kun dette produkt har faktisk hjulpet.
  Var det nyttigt? 0 0
  Helle(Verificeret ejer)
  Min pitbull fik hele tiden øreinfektioner, og selvom vi tog ham til dyrlægen, måtte vi betale en masse penge for antibiotiske skylninger. Jeg begyndte...More
  Min pitbull fik hele tiden øreinfektioner, og selvom vi tog ham til dyrlægen, måtte vi betale en masse penge for antibiotiske skylninger. Jeg begyndte at lede efter et produkt til at holde ørerne sunde, og det var der, jeg fandt dette produkt. Vi plejede bare at rense skidtet ud af hans ører og kalde det "vedligeholdelse", men det var ikke særlig forebyggende. Alvorlige øreinfektioner, som den min pitbull havde, tror jeg ikke, at dette produkt kan afhjælpe. Men siden vi tilføjede dette til hans daglige "vedligeholdelse", har vi set en dramatisk reduktion i øreinfektioner, mindre kløe omkring hans ører og bedre øresundhed.
  Var det nyttigt? 0 1
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vægt 0,2 kg