SciPet ledplejetabletter til hunde – 4×60 stk. (med 25% rabat)

(3 kundeanmeldelser)

Original price was: 980,00 kr..Current price is: 539,00 kr..

SciPet – fællesplejetabletter er formuleret til at fremme funktionen af din hunds led, samtidig med at de støtter bindevævets sundhed og hjælper med at bevare både muskel- og knoglestyrke. Pakket med kraftfulde ingredienser, kan disse tyggeben hjælpe med at fremme fleksibilitet, komfort og styrke, så din hvalp kan leve en aktiv livsstil.

Hvorfor har over 1000 mennesker valgt SciPet?

Det hjælper med at opretholde din hunds glæde og aktivitetsniveau

Hvis din hund oplever ledsmerter, er det ikke underligt, at den er mindre aktiv og deprimeret. Vores ledplejetabletter hjælper dig med at give din hund et bedre, gladere og mere aktivt liv.

Det bidrager til fleksible og stærke muskler

Det indeholder flere ingredienser, som hjælper med vævselasticitet og ledvæskens strækbarhed. På den måde forbliver hundens led fleksible og hydrerede, hvilket giver hunden mulighed for at leve et sundt og aktivt liv.

Det styrker knogler, led og brusk

Vores ledtilskud indeholder fedtsyrer, som giver vigtige næringsstoffer til en sund livsstil, stærke muskler og robuste hofter, brusk og led.

Det lindrer stivhed i leddene

Vores ledplejetabletter er udviklet til at støtte bindevævet sundt på lang sigt, især til ældre hunde, der lider af gigt eller ledstivhed.

Doseringsanvisninger

Om vores ledplejetabletter

Stive led og ømhed er et stort problem hos ældre hunde, hunde med gigt og hunde, der er særligt aktive. Derfor har vi udviklet vores ledtabletter til hunde – for at tage fat om dette problem direkte! Vi ønskede at skabe et produkt, der gav nyt liv til de hunde, der kæmper med de daglige opgaver. Derfor er vores leddetabletter blevet formuleret med det ene formål at opretholde ledfunktionen og samtidig støtte knogle- og ledsundhed. Alle ingredienser er blevet undersøgt og/eller forsket grundigt.

Vi har også sørget for at skabe et produkt, der støtter hundens ledsundhed, samtidig med at fleksibilitet, styrke og komfort opretholdes. Vores leddetyggegummi vil hjælpe din hund med at føle sig mere komfortabel og mere i stand til at leve en aktiv livsstil.

Vores ledplejetabletter ingredienser

GLUCOSAMIN

Glucosamin hjælper med at vedligeholde synovialvæske, der smører leddene og hjælper med at mindske friktion under bevægelse, uanset om den er pludselig eller vedvarende. Det bekæmper ømhed og ubehag på både kort og lang sigt.

GRØNLÆBEDE MUSLINGER

Grønløvede muslinger har vist sig at bekæmpe ømhed og ubehag i leddene og hjælper med at fremme hofte- og ledfleksibiliteten yderligere, samtidig med at de reducerer ømhed, der begrænser og indskrænker bevægelse og mobilitet.

GURKEMEJE

Gurkemeje er en helt naturlig ingrediens, der har været anvendt i humanmedicin i generationer. I ledtilskud til hunde bekæmper den stivhed, idet den også forbedrer sund ledvægelighed og opretholder mobiliteten i beskadigede og gigtramte led.

MSM

MSM har egenskaberne af et naturligt smertestillende og antiinflammatorisk lægemiddel, som hjælper med at forebygge og behandle muskelsmerter og samtidig stimulerer mobiliteten.

Chondroitinsulfat er hurtigt blevet et af de mest populære kosttilskud til at styrke og genopbygge beskadiget brusk.

Disse er gel-lignende væv og består for to tredjedele af vand og næringsstoffer.

Ved at give “smøring” til brusk holder chondroitinsulfat dem i en tilstrækkelig sund og fleksibel tilstand, så de kan spille deres dæmpende rolle med hensyn til at beskytte leddene.

C-vitamin er afgørende for produktionen af kollagen, som udgør rygraden i pattedyrs bindevæv. 

Det har en direkte effekt på vævets vækst og udvikling og deres regenerering efter skader, så det er vigtigt i helingsprocessen, og det har en meget vigtig rolle i forbindelse med at støtte immunsystemet.

Det kan give hjælp til at bekæmpe tab af knogletæthed.

Det hjælper med at lindre ledsmerter og smerter.

Hyaluronsyre er et alsidigt stof, der findes i alle væv. I kroppen har det sin primære funktion som en bestanddel af brusk.

Det beskytter brusk, smører leddene og beskytter dem mod kronisk inflammation (gigt). Det fremmer også helingen af beskadiget væv.

Det kan give hjælp til at bekæmpe tab af knogletæthed.

Det hjælper med at lindre ledsmerter og smerter.

Hyaluronsyre er et alsidigt stof, der findes i alle væv. I kroppen har det sin primære funktion som en bestanddel af brusk.

Det beskytter brusk, smører leddene og beskytter dem mod kronisk inflammation (gigt). Det fremmer også helingen af beskadiget væv.

Glucosamin, chondroitinsulfat, l-ascorbinsyre (C-vitamin), MSM, mangangluconat, grønne muslinger, røget leveraroma, gurkemeje, hyaluronsyre

Sådan bruger du vores ledplejetabletter

Du kan fodre din hund med vores velsmagende ledtabletter hver eneste dag, for at støtte optimal sundhed af led og knogler. Sørg for at bruge den medfølgende fodervejledning, og overskrid ikke den angivne dosis.

Selve tabletterne kan gives som en velsmagende godbid, snack eller belønning eller smuldres på deres mad hver dag.

Det er vigtigt, at du fortsætter med at give din hund vores fællespleje godbidder for at opnå optimale resultater. Som med ethvert kosttilskud kan du ved at stoppe den daglige brug risikere, at din hunds ubehag vender tilbage.

Produktpakker med rabat

Spørgsmål og svar

Ledplejetabletter er velegnede til hunde af alle aldre og racer, men vi anbefaler, at du begynder at give din hvalp tyggepindene langsomt, når den er omkring 8-10 uger gammel. Hvis du har nogen bekymringer, bedes du kontakte din dyrlæge.

Ja, vores fællespleje er gluten- eller kornfri

Der er 60 tyggetabletter i hver krukke

Vores tabletter er med leverrøgsmag

Hvis du ved et uheld fodrer din hund med for mange tyggepinde, skal du straks kontakte en dyrlæge, da det kan forstyrre deres fordøjelsessystem og potentielt forårsage opkast og diarré.

Vi forsøger at holde vores produkter så naturlige som muligt og bruger ingredienser af højeste kvalitet for at sikre, at din hund reagerer effektivt og sikkert. Kontakt venligst din dyrlæge først, hvis du har nogen bekymringer.

Vores tyggeben er sikre, hvis din kat indtager det, men vi anbefaler dog ikke, at du gør det til en del af deres supplerende foder.

3 anmeldelser af SciPet ledplejetabletter til hunde – 4×60 stk. (med 25% rabat)

 1. SciPet ledplejetabletter til hunde - 4x60 stk. (med 25% rabat) photo review
  Kirsten Pihlmann(Verificeret ejer)
  Min hund Donna labrador 9 år med gigt i albuerne har fået dette produkt i ca 6 mdr nu - og jeg synes hun har det tåleligt.
  Var det nyttigt? 0 0
  Michael Kallesøe(Verificeret ejer)
  super hunden er blevet meget bedre i hofterne
  Var det nyttigt? 0 0
  Anette Pihl(Verificeret ejer)
  Chica er blevet opereret for ledmus i begge haser og halter ind i mellem. Hun har nu taget Jeres ledplejetabletter i en måned, og hun halter stort set...More
  Chica er blevet opereret for ledmus i begge haser og halter ind i mellem. Hun har nu taget Jeres ledplejetabletter i en måned, og hun halter stort set ikke. Vi krydser fingre🤞🏻 og fortsætter det forebyggende projekt❤️
  Var det nyttigt? 0 0
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vægt 0,84 kg