SciPet analkirtel- og tarmsundhedspulver til hunde – 1×90 g

(7 kundeanmeldelser)

210,00 kr.

SciPet analkirtel- og tarmsundhedspulver er specielt formuleret til hunde, med en unik blanding af fiberrige ingredienser og probiotika, der normaliserer afføringen – og hjælper din hund med naturligt at klemme analkirtlerne.

Hjælper med at fjerne afføring og ubehagelig fiskelugt, samtidig med at det understøtter tarmens og mavens sundhed.

Anbefales til hunde med diarré, oppustethed, analkirtelproblemer eller forstoppelse.

Varenummer (SKU): 430 Kategori:

7 anmeldelser af SciPet analkirtel- og tarmsundhedspulver til hunde – 1×90 g

 1. Ida(Verificeret ejer)
  Så langt så godt, jeg krydser fingre! Jeg tog min hund med til dyrlægen hver måned for at få udpumpet hendes analkirtler, og jeg har ikke været der i ...More
  Så langt så godt, jeg krydser fingre! Jeg tog min hund med til dyrlægen hver måned for at få udpumpet hendes analkirtler, og jeg har ikke været der i næsten to måneder nu.
  Var det nyttigt? 0 0
  Lauge(Verificeret ejer)
  Lige siden min Chloe har brugt dette produkt, er hendes analkirtler blevet renset. Jeg undlod at give hende det i en måned, og hun endte med betændte ...More
  Lige siden min Chloe har brugt dette produkt, er hendes analkirtler blevet renset. Jeg undlod at give hende det i en måned, og hun endte med betændte kirtler. Så snart jeg genindførte produktet, har der ikke været nogen opblussen.
  Var det nyttigt? 0 0
  Oliver(Verificeret ejer)
  Jeg elsker dette produkt, fordi det har hjulpet min hund meget med hans analkirtelproblemer, mindre gnideri helt sikkert!
  Jeg anbefaler det.
  Var det nyttigt? 0 1
  Sofie(Verificeret ejer)
  Vi har en 2 år gammel gul labrador, som slikker sig bagi hele tiden, hvilket efterlader pletter og en ubehagelig fiskelugt på tæpper og møbler. Jeg pr...More
  Vi har en 2 år gammel gul labrador, som slikker sig bagi hele tiden, hvilket efterlader pletter og en ubehagelig fiskelugt på tæpper og møbler. Jeg prøvede dette pulver for to uger siden, og det er blevet meget bedre siden da. Jeg vil ikke kalde det en komplet succes endnu, men indtil videre er jeg tilfreds.
  Var det nyttigt? 0 0
  Mie(Verificeret ejer)
  Min hunds prutter har været forfærdelige. Dette produkt har hjulpet ham med at få maven på rette kurs igen - nu må han gerne komme ind i huset igen.
  Var det nyttigt? 1 0
  Søren(Verificeret ejer)
  Hunden er ikke fan af smagen alene, så jeg er nødt til at blande det med hans mad, det tog mig et par uger før jeg så synlige forbedringer, men det se...More
  Hunden er ikke fan af smagen alene, så jeg er nødt til at blande det med hans mad, det tog mig et par uger før jeg så synlige forbedringer, men det ser ud til at virke.
  Var det nyttigt? 0 0
  Christina(Verificeret ejer)
  Jeg har to små hunde, som enten gnider sig eller af og til lugter af fisk fra deres bagdele. Jeg vidste ikke, at der fandtes sådan et mirakelpulver, o...More
  Jeg har to små hunde, som enten gnider sig eller af og til lugter af fisk fra deres bagdele. Jeg vidste ikke, at der fandtes sådan et mirakelpulver, og jeg er glad for, at jeg fandt det. Det er nemt at drysse på deres foder. De elsker smagen, og jeg tror, det hjælper på deres problemer. Produkter som dette er dyre, men hvis det hjælper, er det det værd. Jeg er tilfreds.
  Var det nyttigt? 0 0
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vægt 0,2 kg