25%

rabat

aktiveret

Dette er første gang, du handler hos os, så vi har givet dig en rabatkupon på 25%.

Vores lækre tyggeben hjælper hundens led og bindevæv til at fungere godt og sikrer stærke knogler og muskler. Dette er vigtigt for din hund for at kunne leve et lykkeligt og aktivt liv!

Vi er forpligtet til at levere produkter af den bedste kvalitet til vores kæledyr, så vi sikrer, at de lever et lykkeligt, stærkt og sundt liv. Derfor tilbyder vi en stor rabat på vores ledplejetabletter til førstegangskøbere. På den måde får du mulighed for at se, hvor meget gladere din hund kan blive!

Produktpakker med rabat

Ledplejetabletter til hunde - 60 stk.

245 DKK 180 DKK

Ledplejetabletter til hunde - 3x60 stk.

735 DKK 420 DKK

Ledplejetabletter til hunde - 4x60 stk.

980 DKK 539 DKK

Doseringsanvisninger

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.

Hvad vores kunder siger om os

Kundeanmeldelser

4.57
Baseret på 23 anmeldelser
5
78%
18
4
13%
3
3
0%
0
2
4%
1
1
4%
1
1 2
Anette Pihl(Verificeret ejer)
Chica er opereret i begge haser for ledmus og er derfor lidt stiv i bagbenene. Halter også ind i mellem. Efter 3 mdr. med ledplejetabletterne halter h...More
Chica er opereret i begge haser for ledmus og er derfor lidt stiv i bagbenene. Halter også ind i mellem. Efter 3 mdr. med ledplejetabletterne halter hun ikke mere👏🏻❤️
Var det nyttigt? 1 0
Kjestine Lausen(Verificeret ejer)
Virker godt på hunden.
Var det nyttigt? 1 0
Beatrix Haisch(Verificeret ejer)
Min Athos på 9 år har haft så smerter I ryggen og lænden, han vil ikke lege med hans flok. Nu efter 3 uger kan man ser han løber rund og lege med de ...More
Min Athos på 9 år har haft så smerter I ryggen og lænden, han vil ikke lege med hans flok.
Nu efter 3 uger kan man ser han løber rund og lege med de anderen
Produktet kan varmt anbefales
Var det nyttigt? 0 0
Pia Helsengreen(Verificeret ejer)
Jeg er tilfreds med det produkt det hjælper til min hunds led og knogler 🐶👍
Var det nyttigt? 0 0
Tina Friis(Verificeret ejer)
Efter 8 ugers anvendelse med dobbelt dosis til vores gamle golden retriver på 13 år og som med nedsat bevægelighed og svage muskler, svært ved at rejs...More
Efter 8 ugers anvendelse med dobbelt dosis til vores gamle golden retriver på 13 år og som med nedsat bevægelighed og svage muskler, svært ved at rejse sig og langsom gang og i almindelighed bare gammel, har vi desværre ikke kunne se nogen ændringer. Overvejer at give ham det en måned mere og se om der skulle forekomme ændringer.
Var det nyttigt? 0 0
Birgitte Jørgensen(Verificeret ejer)
Min hund er en lille mops kun knap 3 år, men har fået konstateret hoftedysplasi. Tror helt sikkert ledtabletterne har hjulpet, da hun igen har lyst ti...More
Min hund er en lille mops kun knap 3 år, men har fået konstateret hoftedysplasi. Tror helt sikkert ledtabletterne har hjulpet, da hun igen har lyst til at løbe en tur på stranden og generelt gerne vil gå en tur.
Er i tvivl om tabletterne er årsag til at hun har taget på i vægt?
Var det nyttigt? 0 0
SciPet ledplejetabletter til hunde - 60 stk. (med 25% rabat) photo review
Hanne Petersen(Verificeret ejer)
Vi er lige begyndt på 6 og sidste uge med DB. dosis og fortsætter så med 1 pille dagligt, kan se en lille bedring,men hun er også 13 år vores lille gr...More
Vi er lige begyndt på 6 og sidste uge med DB. dosis og fortsætter så med 1 pille dagligt, kan se en lille bedring,men hun er også 13 år vores lille gravhund.
Var det nyttigt? 0 0
Jens Erik Bach(Verificeret ejer)
Rigtig godt bjørn halter ikke mere
Var det nyttigt? 0 0
Maria Teresa Nielsen(Verificeret ejer)
Min gamle hun næste 14 år har meget plaget af gigt smerter. Han havde svært ved at gå sætte sig og rejse sig igen For to måneder han har fået dette p...More
Min gamle hun næste 14 år har meget plaget af gigt smerter. Han havde svært ved at gå sætte sig og rejse sig igen
For to måneder han har fået dette piller og han er bedre nu, ikke helt godt men jeg tror er på vej.
Jeg anbefale denne pille. Virker så fint
Mariate
Var det nyttigt? 0 0
Per Madsen(Verificeret ejer)
Var skeptisk i starten, men min hund har fået det bedre, efter en måneds forbrug, så vi fortsætter!
Var det nyttigt? 1 0
Szandra(Verificeret ejer)
Mine to hundetøseren er mere aktive og det hjulpet en dele. Nu elsker de kommer ud begge to og leger mere sammen 🐾😊👍. Så vi er fuldt til tilfreds. Og ...More
Mine to hundetøseren er mere aktive og det hjulpet en dele. Nu elsker de kommer ud begge to og leger mere sammen 🐾😊👍. Så vi er fuldt til tilfreds. Og vores ældre hund kommer nemmer op i sofen 🙏🙂🐾. Det er en god levering med GLS.
Var det nyttigt? 1 0
Pernille Larsen(Verificeret ejer)
Det virker ikke . Har ikke hjulpet min hund
Var det nyttigt? 1 0
1 2
Bekymrer du dig om din hund? Problemet er løst

1. Problemet

Når din hund bliver ældre, kan det blive sværere for den at komme ind og ud af bilen eller endda at gå på daglige gåture. For os som hundeejere er det meget smertefuldt at se vores livskammerats lidelser, især hvis smertestillende medicin kun gør den søvnig og sløv.

2. Løsningen

Vores ingredienser stimulerer produktionen af kollagen, som spiller en vigtig rolle i chondrifikationen, så selv ældre hunde kan slippe af med smerterne.

3. Produktet: Det er ledplejetabletter til hunde

Odaberite nas dodatak prehrani za zglobove i odrzite vaseg ljubimca sretnim i fleksibilnim.

Du bruger den forkerte kur
Vores ledplejetabletter giver næring til og styrker hundens knogler, brusk og led.

SciPet™

Du bruger det forkerte næringsstof

Vores Fællespleje ingredienser

GLUCOSAMIN

Glucosamin hjælper med at vedligeholde synovialvæske, der smører leddene og hjælper med at mindske friktion under bevægelse, uanset om den er pludselig eller vedvarende. Det bekæmper ømhed og ubehag på både kort og lang sigt.

GRØNLÆBEDE MUSLINGER

Grønløvede muslinger har vist sig at bekæmpe ømhed og ubehag i leddene og hjælper med at fremme hofte- og ledfleksibiliteten yderligere, samtidig med at de reducerer ømhed, der begrænser og indskrænker bevægelse og mobilitet.

GURKEMEJE

Gurkemeje er en helt naturlig ingrediens, der har været anvendt i humanmedicin i generationer. I ledtilskud til hunde bekæmper den stivhed, idet den også forbedrer sund ledvægelighed og opretholder mobiliteten i beskadigede og gigtramte led.

MSM

MSM har egenskaberne af et naturligt smertestillende og antiinflammatorisk lægemiddel, som hjælper med at forebygge og behandle muskelsmerter og samtidig stimulerer mobiliteten.

Chondroitinsulfat er hurtigt blevet et af de mest populære kosttilskud til at styrke og genopbygge beskadiget brusk.

Disse er gel-lignende væv og består for to tredjedele af vand og næringsstoffer.

Ved at give “smøring” til brusk holder chondroitinsulfat dem i en tilstrækkelig sund og fleksibel tilstand, så de kan spille deres dæmpende rolle med hensyn til at beskytte leddene.

C-vitamin er afgørende for produktionen af kollagen, som udgør rygraden i pattedyrs bindevæv. 

Det har en direkte effekt på vævets vækst og udvikling og deres regenerering efter skader, så det er vigtigt i helingsprocessen, og det har en meget vigtig rolle i forbindelse med at støtte immunsystemet.

Det kan give hjælp til at bekæmpe tab af knogletæthed.

Det hjælper med at lindre ledsmerter og smerter.

Hyaluronsyre er et alsidigt stof, der findes i alle væv. I kroppen har det sin primære funktion som en bestanddel af brusk.

Det beskytter brusk, smører leddene og beskytter dem mod kronisk inflammation (gigt). Det fremmer også helingen af beskadiget væv.

Glucosamin, chondroitinsulfat, l-ascorbinsyre (C-vitamin), MSM, mangangluconat, grønne muslinger, røget leveraroma, gurkemeje, hyaluronsyre

Giv din hund den sundhed, som den fortjener!

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.
SciPet lover

Topkvalitet

Vores ledplejetabletter er kosttilskud af høj kvalitet og etisk undersøgt.

Kvalitetsingredienser

Her hos SciPet bekymrer vi os virkelig om dit kæledyr, og derfor får vi vores ingredienser fra leverandører af den bedste kvalitet.

Gratis forsendelse*

For at gøre tingene endnu bedre tilbyder vi gratis forsendelse i Danmark for ordrer over 300 kr

Vores partner:
Vores partnere:
© 2022 SciPet.dk