25%

rabat

aktiveret

Dette er første gang, du handler hos os, så vi har givet dig en rabatkupon på 25%.

Vores lækre tyggeben hjælper hundens led og bindevæv til at fungere godt og sikrer stærke knogler og muskler. Dette er vigtigt for din hund for at kunne leve et lykkeligt og aktivt liv!

Vi er forpligtet til at levere produkter af den bedste kvalitet til vores kæledyr, så vi sikrer, at de lever et lykkeligt, stærkt og sundt liv. Derfor tilbyder vi en stor rabat på vores ledplejetabletter til førstegangskøbere. På den måde får du mulighed for at se, hvor meget gladere din hund kan blive!

Produktpakker med rabat

Ledplejetabletter til hunde - 60 stk.

245 DKK 180 DKK

Ledplejetabletter til hunde - 3x60 stk.

735 DKK 420 DKK

Ledplejetabletter til hunde - 4x60 stk.

980 DKK 539 DKK

Doseringsanvisninger

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.

Hvad vores kunder siger om os

Kundeanmeldelser

4.91
Baseret på 11 anmeldelser
5
91%
10
4
9%
1
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
Mona lysgård(Verificeret ejer)
Min gamle hund Walter. Var blevet meget plaget af gigt smerter. Han havde svært ved at gå sætte sig og rejse sig igen han virkede trist. Efter nr 2...More
Min gamle hund Walter. Var blevet meget plaget af gigt smerter. Han havde svært ved at gå sætte sig og rejse sig igen han virkede trist.
Efter nr 2 glas i er der tydelig er bedring. Walter vil nu gerne ud er mere bevægelig og glad.
Produktet kan varmt anbefales.
Var det nyttigt? 0 0
Mona lysgård(Verificeret ejer)
Min gamle Ealter var blevet meget gigt plaget. Meget stive led, efter ca 1 md med dobbell dosis tbl er der tydelige fremskridt. Walter er blevet mere ...More
Min gamle Ealter var blevet meget gigt plaget. Meget stive led, efter ca 1 md med dobbell dosis tbl er der tydelige fremskridt. Walter er blevet mere glad og bevægelig.
Kan varmt anbefales
Var det nyttigt? 1 0
Rita borgen jensen(Verificeret ejer)
Har været kunde i et år , og vi kan ikke undvære fællesplejetabeletterne.
Var det nyttigt? 1 0
Jette Rye(Verificeret ejer)
Er igang med den 3. portion til min 12 årige store blandingshund. Han fik tidligere Canosan ; men efter at han får jeres produkt er hans hverdag uden...More
Er igang med den 3. portion til min 12 årige store blandingshund. Han fik tidligere Canosan ; men efter at han får jeres produkt er hans hverdag uden besvær. Halter ikke mere og hopper glad op i bilen . Kan varmt anbefales .
Var det nyttigt? 2 0
Mathilde Larsen(Verificeret ejer)
Vi har brugt disse tabletter i 5 uger, og det har virkelig hjulpet vores kammerat. Han er ikke længere så stiv, når vi går en tur, og nogle gange prøv...More
Vi har brugt disse tabletter i 5 uger, og det har virkelig hjulpet vores kammerat. Han er ikke længere så stiv, når vi går en tur, og nogle gange prøver han endda at sætte farten op. Jeg ville ikke kunne tage det, hvis han begynder at halte igen. Forandringen er fantastisk! Han kommer hver morgen og venter på at få sine tyggeben. Tusind tak!
Var det nyttigt? 2 3
Katrine(Verificeret ejer)
Min lille Lunas appetit er blevet så meget bedre! Jeg har også bemærket, at hun har tabt sig en lille smule i vægt, hvilket er godt for hendes alder. ...More
Min lille Lunas appetit er blevet så meget bedre! Jeg har også bemærket, at hun har tabt sig en lille smule i vægt, hvilket er godt for hendes alder. Hun er 12 år gammel, og hun er aktiv igen. Tak til SciPet.
Var det nyttigt? 0 1
Karoline Aagard(Verificeret ejer)
Jeg tror, jeg kan sige dette på vegne af hele hundeelsker-fællesskabet: Tak, fordi i er her for os!
Var det nyttigt? 1 1
Josephine Møller(Verificeret ejer)
Det er virkelig pengene værd. Jeg har en 10 år gammel tysk shepard med hofteproblemer og gigt. Da han var yngre, plejede han at halte meget, men så ko...More
Det er virkelig pengene værd. Jeg har en 10 år gammel tysk shepard med hofteproblemer og gigt. Da han var yngre, plejede han at halte meget, men så kom helbredsproblemerne. Vi troede, at han aldrig ville blive den samme igen, men så begyndte vi at give ham disse tabletter. Nu kan han løbe igen, ikke som han plejede, men det er så meget bedre. Mine venner siger, at dette tilskud er for dyrt, men jeg spørger dem: Hvor meget er en sund hund værd? Jeg synes, at det er værd at prøve, før man tager en beslutning. Det er helt sikkert billigere end en dyrlæge.
Var det nyttigt? 3 0
Freya Olsen(Verificeret ejer)
Forsendelsen tog mere, end jeg havde forventet, men det er vel forståeligt. Alt blev påvirket af denne pandemi. Jeg har virkelig tillid til dette prod...More
Forsendelsen tog mere, end jeg havde forventet, men det er vel forståeligt. Alt blev påvirket af denne pandemi. Jeg har virkelig tillid til dette produkt, fordi jeg har hørt en masse gode ting om det. Jeg har to Schi-Tzus, og jeg tror, at jeg kan holde dem sunde og raske med disse tabletter.
Var det nyttigt? 2 6
Anders Fisker(Verificeret ejer)
Vores 11-årige labrador havde ledsmerter. Han havde svært ved at stå op og især ved at gå ned ad trapperne. Jeg begyndte at give ham disse tyggeben, o...More
Vores 11-årige labrador havde ledsmerter. Han havde svært ved at stå op og især ved at gå ned ad trapperne. Jeg begyndte at give ham disse tyggeben, og man kunne se fremskridt efter de første 3 uger. Vi var meget glade! Nu kommer han endda for at hilse på os om morgenen, noget som han aldrig gjorde før. Han er en glad hund nu. Resultaterne kommer ikke lige med det samme, man skal være tålmodig.
Var det nyttigt? 5 3
Freja Schmidt(Verificeret ejer)
Hr. Snoopy er en 13-årig Schnauzer. Han kunne ikke engang vågne op for at gå en tur uden hjælp. Dyrlægen gav ham 5 lægemidler, men ikke engang disse k...More
Hr. Snoopy er en 13-årig Schnauzer. Han kunne ikke engang vågne op for at gå en tur uden hjælp. Dyrlægen gav ham 5 lægemidler, men ikke engang disse kunne holde ham på benene. Fremskridtene var meget meget minimale. Så bestilte jeg disse kosttilskud. Nu kan han gå uden problemer og endda løbe ubekymret. Han kan endda klatre op på sofaen. Tak fordi du reddede vores lille dreng. Han betyder alverden for mig😊❤️❤️❤️❤️
Var det nyttigt? 5 0
Bekymrer du dig om din hund? Problemet er løst

1. Problemet

Når din hund bliver ældre, kan det blive sværere for den at komme ind og ud af bilen eller endda at gå på daglige gåture. For os som hundeejere er det meget smertefuldt at se vores livskammerats lidelser, især hvis smertestillende medicin kun gør den søvnig og sløv.

2. Løsningen

Vores ingredienser stimulerer produktionen af kollagen, som spiller en vigtig rolle i chondrifikationen, så selv ældre hunde kan slippe af med smerterne.

3. Produktet: Det er ledplejetabletter til hunde

Odaberite nas dodatak prehrani za zglobove i odrzite vaseg ljubimca sretnim i fleksibilnim.

Du bruger den forkerte kur
Vores ledplejetabletter giver næring til og styrker hundens knogler, brusk og led.

SciPet™

Du bruger det forkerte næringsstof

Vores Fællespleje ingredienser

GLUCOSAMIN

Glucosamin hjælper med at vedligeholde synovialvæske, der smører leddene og hjælper med at mindske friktion under bevægelse, uanset om den er pludselig eller vedvarende. Det bekæmper ømhed og ubehag på både kort og lang sigt.

GRØNLÆBEDE MUSLINGER

Grønløvede muslinger har vist sig at bekæmpe ømhed og ubehag i leddene og hjælper med at fremme hofte- og ledfleksibiliteten yderligere, samtidig med at de reducerer ømhed, der begrænser og indskrænker bevægelse og mobilitet.

GURKEMEJE

Gurkemeje er en helt naturlig ingrediens, der har været anvendt i humanmedicin i generationer. I ledtilskud til hunde bekæmper den stivhed, idet den også forbedrer sund ledvægelighed og opretholder mobiliteten i beskadigede og gigtramte led.

MSM

MSM har egenskaberne af et naturligt smertestillende og antiinflammatorisk lægemiddel, som hjælper med at forebygge og behandle muskelsmerter og samtidig stimulerer mobiliteten.

Chondroitinsulfat er hurtigt blevet et af de mest populære kosttilskud til at styrke og genopbygge beskadiget brusk.

Disse er gel-lignende væv og består for to tredjedele af vand og næringsstoffer.

Ved at give “smøring” til brusk holder chondroitinsulfat dem i en tilstrækkelig sund og fleksibel tilstand, så de kan spille deres dæmpende rolle med hensyn til at beskytte leddene.

C-vitamin er afgørende for produktionen af kollagen, som udgør rygraden i pattedyrs bindevæv. 

Det har en direkte effekt på vævets vækst og udvikling og deres regenerering efter skader, så det er vigtigt i helingsprocessen, og det har en meget vigtig rolle i forbindelse med at støtte immunsystemet.

Det kan give hjælp til at bekæmpe tab af knogletæthed.

Det hjælper med at lindre ledsmerter og smerter.

Hyaluronsyre er et alsidigt stof, der findes i alle væv. I kroppen har det sin primære funktion som en bestanddel af brusk.

Det beskytter brusk, smører leddene og beskytter dem mod kronisk inflammation (gigt). Det fremmer også helingen af beskadiget væv.

Glucosamin, chondroitinsulfat, l-ascorbinsyre (C-vitamin), MSM, mangangluconat, grønne muslinger, røget leveraroma, gurkemeje, hyaluronsyre

Giv din hund den sundhed, som den fortjener!

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.
SciPet lover

Topkvalitet

Vores ledplejetabletter er kosttilskud af høj kvalitet og etisk undersøgt.

Kvalitetsingredienser

Her hos SciPet bekymrer vi os virkelig om dit kæledyr, og derfor får vi vores ingredienser fra leverandører af den bedste kvalitet.

Gratis forsendelse*

For at gøre tingene endnu bedre tilbyder vi gratis forsendelse i Danmark for ordrer over 300 kr

Vores partner:
Vores partnere:
© 2022 SciPet.dk