20%

rabat

aktiveret

Da det er første gang, du køber Scipets produkt til analkirtel- og tarmsundhed, har vi aktiveret en rabat på 20%

Skrider din hund rundt på gulvet? Lugter dens numse af fisk? Så er SciPets analkirtel og tarmsundhed til hunde noget for dig. Dette pulver er fyldt med en unik blanding af præbiotika og probiotika og er formuleret til at hjælpe med at optimere afføringens konsistens, samtidig med at det understøtter tarmens sundhed og normale tarmfunktioner.
Vi er opsatte på kun at levere de bedste kvalitetsprodukter til vores kæledyr og hjælpe dem med at leve et lykkeligt, stærkt og sundt liv. Derfor tilbyder vi en kæmpe rabat på vores anal- og tarmoptimerende pulver til vores første kunder, så du selv kan opleve, hvor meget gladere din hund kan blive!

PRODUKTPAKKER MED RABAT

SciPet analkirtel- og tarmsundhedspulver til hunde - 1x90 g

210 DKK 179 DKK

SciPet analkirtel- og tarmsundhedspulver til hunde - 2x90 g

420 DKK 299 DKK

SciPet analkirtel- og tarmsundhedspulver til hunde - 3x90 g

630 DKK 419 DKK

Doseringsanvisninger

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.

Hvad vores kunder siger om os

Kundeanmeldelser

4.71
Baseret på 7 anmeldelser
5
71%
5
4
29%
2
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
Ida(Verificeret ejer)
Så langt så godt, jeg krydser fingre! Jeg tog min hund med til dyrlægen hver måned for at få udpumpet hendes analkirtler, og jeg har ikke været der i ...More
Så langt så godt, jeg krydser fingre! Jeg tog min hund med til dyrlægen hver måned for at få udpumpet hendes analkirtler, og jeg har ikke været der i næsten to måneder nu.
Var det nyttigt? 0 0
Lauge(Verificeret ejer)
Lige siden min Chloe har brugt dette produkt, er hendes analkirtler blevet renset. Jeg undlod at give hende det i en måned, og hun endte med betændte ...More
Lige siden min Chloe har brugt dette produkt, er hendes analkirtler blevet renset. Jeg undlod at give hende det i en måned, og hun endte med betændte kirtler. Så snart jeg genindførte produktet, har der ikke været nogen opblussen.
Var det nyttigt? 0 0
Oliver(Verificeret ejer)
Jeg elsker dette produkt, fordi det har hjulpet min hund meget med hans analkirtelproblemer, mindre gnideri helt sikkert!
Jeg anbefaler det.
Var det nyttigt? 0 1
Sofie(Verificeret ejer)
Vi har en 2 år gammel gul labrador, som slikker sig bagi hele tiden, hvilket efterlader pletter og en ubehagelig fiskelugt på tæpper og møbler. Jeg pr...More
Vi har en 2 år gammel gul labrador, som slikker sig bagi hele tiden, hvilket efterlader pletter og en ubehagelig fiskelugt på tæpper og møbler. Jeg prøvede dette pulver for to uger siden, og det er blevet meget bedre siden da. Jeg vil ikke kalde det en komplet succes endnu, men indtil videre er jeg tilfreds.
Var det nyttigt? 0 0
Mie(Verificeret ejer)
Min hunds prutter har været forfærdelige. Dette produkt har hjulpet ham med at få maven på rette kurs igen - nu må han gerne komme ind i huset igen.
Var det nyttigt? 1 0
Søren(Verificeret ejer)
Hunden er ikke fan af smagen alene, så jeg er nødt til at blande det med hans mad, det tog mig et par uger før jeg så synlige forbedringer, men det se...More
Hunden er ikke fan af smagen alene, så jeg er nødt til at blande det med hans mad, det tog mig et par uger før jeg så synlige forbedringer, men det ser ud til at virke.
Var det nyttigt? 0 0
Christina(Verificeret ejer)
Jeg har to små hunde, som enten gnider sig eller af og til lugter af fisk fra deres bagdele. Jeg vidste ikke, at der fandtes sådan et mirakelpulver, o...More
Jeg har to små hunde, som enten gnider sig eller af og til lugter af fisk fra deres bagdele. Jeg vidste ikke, at der fandtes sådan et mirakelpulver, og jeg er glad for, at jeg fandt det. Det er nemt at drysse på deres foder. De elsker smagen, og jeg tror, det hjælper på deres problemer. Produkter som dette er dyre, men hvis det hjælper, er det det værd. Jeg er tilfreds.
Var det nyttigt? 0 0
Er du bekymret for din hund? Sådan løser du det.

1. Problemet

Hvis din hunds tarm bliver overvældet af dårlige bakterier, kan dens afføring blive for løs, hvilket forhindrer dens analkirtler i at tømme sig naturligt. Hvis din hunds analkirtler bliver fyldte, kan det føre til betændelse, afføring og en ubehagelig lugt af fisk. Selvom det kan virke harmløst i starten, er det værd at reagere tidligt for at undgå alvorlige komplikationer.

2. Løsningen

Dette analkirtel- og tarmoptimerende pulver indeholder gavnlige tarmbakterier, der genopretter balancen i tarmfloraen og understøtter optimal afføring, så analkirtlerne tømmes naturligt. SciPets analkirtel- og tarmsundhedspulver anbefales til hunde med diarré, maveproblemer eller gnidning. Velegnet til alle aldre.

3. Produktet: analkirtel- og tarmsundheds-pulver

Vælg SciPets unikke formel for at hjælpe din hund med at slippe af med kløe, analkirtel- og maveproblemer.

Ingredienser

udviklet af videnskaben

Psyllium Husk og gyldent hørfrøpulver

Den underliggende årsag til analkirtel- og tarmproblemer hos hunde er ofte utilstrækkeligt fiberindtag. Naturlige psylliumskaller og gyldent hørfrøpulver med dets høje fiberindhold og præbiotiske egenskaber understøtter en sund tarmfunktion og normal afføringskonsistens.

Inulin

Denne ingrediens indeholder et højt indhold af inulinfibre, som hjælper fordøjelsessystemet til at fungere optimalt. Anbefales til hunde med diarré, oppustethed eller forstoppelse.

Probiotika

Probiotika er gavnlige mikroorganismer, der lever i fordøjelseskanalen. De udfører funktioner som f.eks. bekæmpelse af patogener og opretholdelse af et optimalt immunforsvar. De støtter en korrekt fordøjelse og tarmbalance. Fremmer sund bakterievækst.

Fiskeolie og græskarpulver

Problemer med analkirtlerne er normalt forbundet med betændelse og hævelse af kirtlernes "sække". Fiskeolie og græskarkernepulver hjælper med at reducere betændelse hos hunde.

Rig på B-vitamin og bidrager til en sund fordøjelse og tarmkanal. 100% naturligt kosttilskud.
Beta-glucan er en gavnlig fiber, der forbedrer fordøjelsen og reducerer inflammation i huden og tarmkanalen.
Denne bemærkelsesværdige plante har en bred vifte af biologisk aktive ingredienser, der understøtter en sund fordøjelse. Den har antiinflammatoriske og antioxidante virkninger.
Galacto-oligosaccharider (GOS) er et præbiotikum, der understøtter den generelle sundhed i tarmkanalen og fordøjelsessystemet hos hunde og fremmer normalt fungerende analkirtler.

Inulin,
Bryggergærpulver, galacto-oligosaccharider,
Gyldenmalet hørfrø,
Græskarpulver,

Psyllium Husk-pulver
Omega 3 oliepulver
Beta-glucaner, leveraroma,
Mælkebøtterodspulver,

Pulver af græskarkerner,
Siliciumdioxid,
Bacillus subtilis (probiotisk)
Enterococcus Faecium (probiotisk)

Giv din hund den sundhed, som den fortjener!

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.
SciPet lover

Topkvalitet

SciPet-produkterne er kosttilskud af høj kvalitet og fremstillet på etisk forsvarlig vis.

Kvalitetsingredienser

Her hos SciPet bekymrer vi os virkelig om dit kæledyr, og derfor får vi vores ingredienser fra leverandører af den bedste kvalitet.

Gratis forsendelse*

For at gøre tingene endnu bedre tilbyder vi gratis forsendelse i Danmark for ordrer over 300 kr