SciPet Probiotika mod allergi til hunde – 4×60 stk.

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 920,00 kr..Current price is: 539,00 kr..

SciPet Probiotika genopretter balancen i tarm- og immunsystemet. Tabletterne beskytter dit kæledyr mod kløende og tør hud og hjælper samtidig med at afhjælpe sundhedsproblemer i forbindelse med hundeallergi såsom: slikken af poter, tyggen på poter, kradsen og hovedrysten.

Er du bekymret for din hund? Sådan løser du det.

1. Problemet

Når dårlige tarmbakterier vokser for meget i din hunds tarme, kan dens immunforsvar blive hyperaktivt, hvilket kan føre til kradsen, hårtab, hudproblemer, gnaven og diarré. Det er utroligt smertefuldt for os, som ejere, at se vores hund lide, især når medicinen, dyrlægen tilbyder, kun gør vores bedste ven søvnig og sløv.

2. Løsningen

Probiotika er gavnlige tarmbakterier, der genopretter balancen i tarmfloraen, så hundens immunsystem kan fungere optimalt. SciPet Probiotika tabletter anbefales til hunde, der lider af miljø- eller fødevareallergi. Velegnet til alle aldre.

3. Produktet: SciPet Probiotika

Vælg vores probiotiske tabletter og befri dit kæledyr for frygtelig kløe, mave- og hudproblemer. 100% tilfredshedsgaranti!

Nedsat bundt-tilbud

SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 3x60 stk.

690 DKK 420 DKK

SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 4x60 stk.

920 DKK 539 DKK

Doseringsanvisninger

Formlen mod kløe

udviklet af videnskaben

Gurkemeje

Dette er en kraftig antioxidant med mange naturlige og videnskabeligt dokumenterede virkninger. Det er også et naturligt antihistamin, der hjælper med at bekæmpe irriterende kløe.

Inulin

Denne ingrediens indeholder et højt indhold af inulinfibre, som hjælper fordøjelsessystemet til at fungere optimalt. Anbefales til hunde med diarré, oppustethed eller forstoppelse.

Probiotika

Probiotika er gavnlige mikroorganismer, der lever i fordøjelseskanalen. De udfører funktioner som f.eks. bekæmpelse af patogener og opretholdelse af et optimalt immunforsvar. De støtter en korrekt fordøjelse og tarmbalance. Fremmer sund bakterievækst.

Chlorella grønalge pulver

Chlorella er en ferskvandsalge, og er en af de mest afgiftende fødevarer. Ud over at afgifte tarmen hjælper algen med at genoprette en afbalanceret syre-base-balance hos hunde.

Colostrum er grundlaget for ethvert dyrs immunsystem.

Alle pattedyr får colostrum, når de bliver født, da de får det gennem råmælken, der produceres umiddelbart efter fødslen.

Råmælken indeholder antistoffer (immunoglobuliner), som gør kroppen mere modstandsdygtig overfor sygdomme. Den indeholder også naturlig antibiotika og er rig på aminosyrer og vitaminer. Kombinationen af disse gør det til en af de mest effektive og naturlige midler til optimering af immunsystemet, og hjælper desuden med at opretholde en sund tarmflora.

Colostrum hjælper også med at bekæmpe allergi, da dette opstår ved en defekt immunreaktion.

Colostrumpulver (30% immunglobulin G), gurkemejepulver, leveraroma, C-vitamin (askorbinsyre), chlorella, inulin, probiotika.

1 anmeldelse af SciPet Probiotika mod allergi til hunde – 4×60 stk.

  1. SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 4x60 stk. photo review
    susanne andreasen(Verificeret ejer)
    det er 2 gang jeg bestiller probiotika til min hund Chester da han døjer med potesvamp som kom igen og igen. Jeg må sige at det har hjulpet ham rigtig...More
    det er 2 gang jeg bestiller probiotika til min hund Chester da han døjer med potesvamp som kom igen og igen. Jeg må sige at det har hjulpet ham rigtig meget, han har ikke haft potesvamp siden, så håber det forsætter sådan og jeg forsætter med probiotika, tør ikke lade være
    Var det nyttigt? 1 1
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vægt 0,84 kg