SciPet Probiotika mod allergi til hunde – 60 stk. (med 20% rabat)

(5 kundeanmeldelser)

Original price was: 230,00 kr..Current price is: 200,00 kr..

SciPet Probiotika genopretter balancen i tarm- og immunsystemet. Tabletterne beskytter dit kæledyr mod kløende og tør hud og hjælper samtidig med at afhjælpe sundhedsproblemer i forbindelse med hundeallergi såsom: slikken af poter, tyggen på poter, kradsen og hovedrysten.

Er du bekymret for din hund? Sådan løser du det.

1. Problemet

Når dårlige tarmbakterier vokser for meget i din hunds tarme, kan dens immunforsvar blive hyperaktivt, hvilket kan føre til kradsen, hårtab, hudproblemer, gnaven og diarré. Det er utroligt smertefuldt for os, som ejere, at se vores hund lide, især når medicinen, dyrlægen tilbyder, kun gør vores bedste ven søvnig og sløv.

2. Løsningen

Probiotika er gavnlige tarmbakterier, der genopretter balancen i tarmfloraen, så hundens immunsystem kan fungere optimalt. SciPet Probiotika tabletter anbefales til hunde, der lider af miljø- eller fødevareallergi. Velegnet til alle aldre.

3. Produktet: SciPet Probiotika

Vælg vores probiotiske tabletter og befri dit kæledyr for frygtelig kløe, mave- og hudproblemer. 100% tilfredshedsgaranti!

Nedsat bundt-tilbud

SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 3x60 stk.

690 DKK 420 DKK

SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 4x60 stk.

920 DKK 539 DKK

Doseringsanvisninger

Formlen mod kløe

udviklet af videnskaben

Gurkemeje

Dette er en kraftig antioxidant med mange naturlige og videnskabeligt dokumenterede virkninger. Det er også et naturligt antihistamin, der hjælper med at bekæmpe irriterende kløe.

Inulin

Denne ingrediens indeholder et højt indhold af inulinfibre, som hjælper fordøjelsessystemet til at fungere optimalt. Anbefales til hunde med diarré, oppustethed eller forstoppelse.

Probiotika

Probiotika er gavnlige mikroorganismer, der lever i fordøjelseskanalen. De udfører funktioner som f.eks. bekæmpelse af patogener og opretholdelse af et optimalt immunforsvar. De støtter en korrekt fordøjelse og tarmbalance. Fremmer sund bakterievækst.

Chlorella grønalge pulver

Chlorella er en ferskvandsalge, og er en af de mest afgiftende fødevarer. Ud over at afgifte tarmen hjælper algen med at genoprette en afbalanceret syre-base-balance hos hunde.

Colostrum er grundlaget for ethvert dyrs immunsystem.

Alle pattedyr får colostrum, når de bliver født, da de får det gennem råmælken, der produceres umiddelbart efter fødslen.

Råmælken indeholder antistoffer (immunoglobuliner), som gør kroppen mere modstandsdygtig overfor sygdomme. Den indeholder også naturlig antibiotika og er rig på aminosyrer og vitaminer. Kombinationen af disse gør det til en af de mest effektive og naturlige midler til optimering af immunsystemet, og hjælper desuden med at opretholde en sund tarmflora.

Colostrum hjælper også med at bekæmpe allergi, da dette opstår ved en defekt immunreaktion.

Colostrumpulver (30% immunglobulin G), gurkemejepulver, leveraroma, C-vitamin (askorbinsyre), chlorella, inulin, probiotika.

5 anmeldelser af SciPet Probiotika mod allergi til hunde – 60 stk. (med 20% rabat)

 1. Pia exner(Verificeret ejer)
  De virker hun bidder ikke negle mere og slikker ikke sig selv
  Var det nyttigt? 0 0
  Diana lund(Verificeret ejer)
  Min hund er multi allergiker og har kun kunne tåle et slags foder, som jeg har importeret fra Tyskland. Efter han startede på scipets probiotika, har ...More
  Min hund er multi allergiker og har kun kunne tåle et slags foder, som jeg har importeret fra Tyskland. Efter han startede på scipets probiotika, har jeg kunne tilføre kød og grøntsager til hans mad. Jeg prøvede derfor også scipets knogle og led produkt, da min hund har gigt og spondylose og jeg har ikke kunne tilføre led produkter uden allergisk reaktion, men han tåler scipets produkter.
  Vi er taknemmelige, men vi ville ønske, at vi havde kendt til Scipet for mange år siden.
  Min dreng indtager pillerne i hans foder, da han er meget kræsen.
  Var det nyttigt? 0 0
  Lene(Verificeret ejer)
  Vores bichon lider af allergi / han klør sig stadigvæk efter vi er begyndt på pillerne, men hans røde poter og dårlig ånde er væk - så vi fortsætter 👍...More
  Vores bichon lider af allergi / han klør sig stadigvæk efter vi er begyndt på pillerne, men hans røde poter og dårlig ånde er væk - så vi fortsætter 👍🏻
  Var det nyttigt? 0 0
  Jane(Verificeret ejer)
  Min hund var svær at få til at spise pillen. Vi har derfor ikke fået brugt glasset op. De første 14 dage fik vi hende til at spise pillen og det havde...More
  Min hund var svær at få til at spise pillen. Vi har derfor ikke fået brugt glasset op. De første 14 dage fik vi hende til at spise pillen og det havde en effekt.
  Var det nyttigt? 0 0
  Lone Worthmann(Verificeret ejer)
  Jeg syntes jeg kan se en bedring, men skal nok lige fortsætte lidt længere hvor jeg så håber den fulde effekt kommer. Men tror det er det helt rigtige...More
  Jeg syntes jeg kan se en bedring, men skal nok lige fortsætte lidt længere hvor jeg så håber den fulde effekt kommer. Men tror det er det helt rigtige vi er i gang med😊. Men jeg giver 5 stjerner da jeg kan spore bedring. Molly har jo ikke fået det en måned endnu. 😊
  Var det nyttigt? 0 0
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vægt 0,24 kg