SciPet – Anti-angst- og anti-hyperaktivitetsformel til hunde – 60 stk.

(7 kundeanmeldelser)

159,00 kr.

Desværre udsættes ængstelige og nervøse hunde for enorm stress hver eneste dag!

Adskillelse fra ejeren, tordenvejr og lyde om natten er blot et par situationer, der kan gøre en hund ængstelig.

Vores lækre godbidder til hunde fremmer en rolig, afslappet stemning uden døsighed eller personlighedsændring.

Vores lækre godbidder til hunde fremmer en rolig, afslappet stemning uden døsighed eller personlighedsændring. Vores helt naturlige formel hjælper hunde med at forblive rolige og giver dem redskaberne til at klare eksterne stressfaktorer eller miljøændringer, såsom fyrværkeri, bilture eller besøg hos dyrlægen.

Produktpakker med rabat

 • -26%

  SciPet – Anti-angst- og anti-hyperaktivitetsformel til hunde – 2×60 stk.

  Vurderet 0 ud af 5
  Original price was: 318,00 kr..Current price is: 235,00 kr.. Tilføj til kurv
 • -25%

  SciPet – Anti-angst- og anti-hyperaktivitetsformel til hunde – 3×60 stk.

  Vurderet 0 ud af 5
  Original price was: 477,00 kr..Current price is: 359,00 kr.. Tilføj til kurv

Doseringsanvisninger

Ingredienser

L-Theanin

L-teanin produceres via en unik proces, der efterligner den naturlige proces i grønne teblade, hvilket resulterer i en 100% ren L-isomer-teanin. Det stimulerer en hund til at frigive serotonin og dopamin, mens det stimulerer aktivitet i hjernen kendt som alfabølger - som er forbundet med en afslappet, men opmærksom mental tilstand.

B-vitamin-kompleks

Alle B-vitaminer har vist sig at kunne lindre følelsen af stress og angst. Størstedelen af B-vitaminerne bruges i beroligende og sløvende baner i kroppen. Ustabilt blodsukker hos alle pattedyr kan forårsage svingninger i humøret, som kan føre til angst.

Ekstrakt af ingefær

Ingefær virker mod kvalme. Det hjælper med at berolige maven og hjælper mod en nervøs mave.

Magnesium

Magnesium bruges også i forbindelse med beroligende effekter. Desuden er magnesium et fremragende beroligende supplement, der fremmer en afslappet stemning og søvn. Magnesium fungerer som et muskelafslappende middel, der reducerer angstfremkaldte muskelspændinger.

Magnesium, L-teanin,
B1-vitamin, B3-vitamin,
Ingefær ekstrakt, B6-vitamin, Folinsyre,
B12-vitamin.

7 anmeldelser af SciPet – Anti-angst- og anti-hyperaktivitetsformel til hunde – 60 stk.

 1. SciPet – Anti-angst- og anti-hyperaktivitetsformel til hunde - 60 stk. photo review
  Mathilde
  Jeg har brugt disse anti angst piller til min Rhodesian Ridgeback mod alene hjemme problemer. Han får 2 stk hverdag, og det ser ud til at have en posi...More
  Jeg har brugt disse anti angst piller til min Rhodesian Ridgeback mod alene hjemme problemer. Han får 2 stk hverdag, og det ser ud til at have en positiv effekt. Han spiser dem dog ikke som en godbid, men i en klat leverpostej eller i opblødt foder, så glider de ned.
  Var det nyttigt? 0 0
  Marlene(Verificeret ejer)
  Vi har en tysk korthåret hønsehund, og han havde svær separationsangst. Disse godbidder hjælper meget med at berolige ham, når jeg er nødt til at forl...More
  Vi har en tysk korthåret hønsehund, og han havde svær separationsangst. Disse godbidder hjælper meget med at berolige ham, når jeg er nødt til at forlade hjemmet. Før plejede han at ødelægge hundehuset og hegnet, bøje og gnave i det hele og han flygtede altid. Men efter at jeg er begyndt at give ham disse godbidder, har han ladet det nye hegn være i fred. Jeg giver ham den anbefalede mængde, før jeg forlader huset, og det hjælper med at holde ham rolig, mens jeg er væk! Tak! Det har sparet mig for en masse penge på et nyt hundehus og hegn.
  Var det nyttigt? 1 0
  Morten(Verificeret ejer)
  Jeg har 2 meget kræsne hunde, men de spiser gerne godbidderne. De tror, det er en belønning. Den ene har angst, og den anden er ældre og er begyndt at...More
  Jeg har 2 meget kræsne hunde, men de spiser gerne godbidderne. De tror, det er en belønning. Den ene har angst, og den anden er ældre og er begyndt at få ledproblemer. Jeg giver dem begge disse "belønningsgodbidder", og de har virkelig hjulpet. Den ældste får det sammen med SCIPET-ledplejetabletterne, og hans tilstand er blevet meget bedre, han halter ikke, men er aktiv og glad. Den anden er kun 1 år gammel, og hans angst er næsten forsvundet. Han tygger normalt på ting, når vi går ud, men det ser ud til at være stoppet, efter at vi har givet ham disse snacks. Jeg skal bare ryste æsken, så kommer de. Jeg giver min labrador 2 tabletter og min chihuahua 1 tablet.
  Var det nyttigt? 0 0
  Kristensen(Verificeret ejer)
  Vores hund gør som en sindssyg, når det stormer. Vi har haft produktet i et par måneder nu, og det virker, men det har ikke beroliget ham 100 %. Hv...More
  Vores hund gør som en sindssyg, når det stormer.

  Vi har haft produktet i et par måneder nu, og det virker, men det har ikke beroliget ham 100 %. Hvis jeg skulle bedømme ham på en skala fra 10, var hans angst 10/10 før, og efter tabletterne faldt den til 6/10. Han kan godt lide smagen.
  Var det nyttigt? 0 0
  Helle (Verificeret ejer)
  Ærligt talt var jeg skeptisk, men de virker perfekt! Min hund havde tidligere separationsangst og hylede meget, når vi forlod hjemmet. Han generede og...More
  Ærligt talt var jeg skeptisk, men de virker perfekt! Min hund havde tidligere separationsangst og hylede meget, når vi forlod hjemmet. Han generede også naboerne, fordi han var så højlydt. Efter pillerne blev hans humør meget bedre. Han er meget gladere. Jeg ville ønske, at jeg havde fundet dem noget før!!!
  Var det nyttigt? 0 0
  Allan (Verificeret ejer)
  Jeg købte dem til afhjælpe aggression og til når der er uvejr. Hvis en anden hund kom i nærheden af ham, mistede han fuldstændig kontrollen. Jeg har g...More
  Jeg købte dem til afhjælpe aggression og til når der er uvejr. Hvis en anden hund kom i nærheden af ham, mistede han fuldstændig kontrollen. Jeg har givet dem i en måned, og i den anden uge bemærkede jeg en forskel i hans opførsel. Med tiden er han blevet meget mere tolerant over for andre hunde. Hvad angår torden, er han stadig bange, men går ikke i panik længere.
  Var det nyttigt? 0 0
  SciPet – Anti-angst- og anti-hyperaktivitetsformel til hunde - 60 stk. photo review
  Susanne(Verificeret ejer)
  Baloo sover desværre ikke så tungt. Han vågner blot ved den mindste lyd og begynder at gø. Vi giver ham godbidderne som belønning før sengetid, og om ...More
  Baloo sover desværre ikke så tungt. Han vågner blot ved den mindste lyd og begynder at gø. Vi giver ham godbidderne som belønning før sengetid, og om natten sover han endelig som en sten. I løbet af dagen er han livlig og glad. Jeg anbefaler det!
  Var det nyttigt? 0 0
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vægt 0,15 kg