20%

rabat

aktiveret

da det er er første gang, du bestiller vores probiotiske tilskud mod allergi, aktiveres en rabat på 20%

SciPet Probiotika genopretter balancen i tarm- og immunsystemet. Tabletterne beskytter dit kæledyr mod kløende og tør hud og hjælper samtidig med at afhjælpe sundhedsproblemer i forbindelse med hundeallergi såsom: slikken af poter, tyggen på poter, kradsen og hovedrysten.
Vi er fast besluttet på kun at levere produkter af den bedste kvalitet til vores elskede kæledyr og give dem et lykkeligt, stærkt og sundt liv. Derfor tilbyder vi en stor rabat på vores probiotiske kosttilskud til førstegangskøbere, så du kan give dit kæledyr det bedste liv!

PRODUKTPAKKER MED RABAT

SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 60 stk.

230 DKK 200 DKK

SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 3x60 stk.

690 DKK 420 DKK

SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 4x60 stk.

920 DKK 539 DKK

Doseringsanvisninger

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.

Hvad vores kunder siger om os

Kundeanmeldelser

4.65
Baseret på 17 anmeldelser
5
71%
12
4
24%
4
3
6%
1
2
0%
0
1
0%
0
1 2
Pia exner(Verificeret ejer)
De virker hun bidder ikke negle mere og slikker ikke sig selv
Var det nyttigt? 0 0
Diana lund(Verificeret ejer)
Min hund er multi allergiker og har kun kunne tåle et slags foder, som jeg har importeret fra Tyskland. Efter han startede på scipets probiotika, har ...More
Min hund er multi allergiker og har kun kunne tåle et slags foder, som jeg har importeret fra Tyskland. Efter han startede på scipets probiotika, har jeg kunne tilføre kød og grøntsager til hans mad. Jeg prøvede derfor også scipets knogle og led produkt, da min hund har gigt og spondylose og jeg har ikke kunne tilføre led produkter uden allergisk reaktion, men han tåler scipets produkter.
Vi er taknemmelige, men vi ville ønske, at vi havde kendt til Scipet for mange år siden.
Min dreng indtager pillerne i hans foder, da han er meget kræsen.
Var det nyttigt? 0 0
Lene(Verificeret ejer)
Vores bichon lider af allergi / han klør sig stadigvæk efter vi er begyndt på pillerne, men hans røde poter og dårlig ånde er væk - så vi fortsætter 👍...More
Vores bichon lider af allergi / han klør sig stadigvæk efter vi er begyndt på pillerne, men hans røde poter og dårlig ånde er væk - så vi fortsætter 👍🏻
Var det nyttigt? 0 0
Jane(Verificeret ejer)
Min hund var svær at få til at spise pillen. Vi har derfor ikke fået brugt glasset op. De første 14 dage fik vi hende til at spise pillen og det havde...More
Min hund var svær at få til at spise pillen. Vi har derfor ikke fået brugt glasset op. De første 14 dage fik vi hende til at spise pillen og det havde en effekt.
Var det nyttigt? 0 0
leif jacobsen(Verificeret ejer)
Måske mindre kløe
Var det nyttigt? 1 0
John(Verificeret ejer)
De virker fint på vores hundebasse, fra at være mørkerød til næsten sort i lysken, så er han fin igen og klør mindre.
så vi gir hver dag..
Var det nyttigt? 0 0
Lone Worthmann(Verificeret ejer)
Jeg syntes jeg kan se en bedring, men skal nok lige fortsætte lidt længere hvor jeg så håber den fulde effekt kommer. Men tror det er det helt rigtige...More
Jeg syntes jeg kan se en bedring, men skal nok lige fortsætte lidt længere hvor jeg så håber den fulde effekt kommer. Men tror det er det helt rigtige vi er i gang med😊. Men jeg giver 5 stjerner da jeg kan spore bedring. Molly har jo ikke fået det en måned endnu. 😊
Var det nyttigt? 0 0
SciPet Probiotika mod allergi til hunde - 4x60 stk. photo review
susanne andreasen(Verificeret ejer)
det er 2 gang jeg bestiller probiotika til min hund Chester da han døjer med potesvamp som kom igen og igen. Jeg må sige at det har hjulpet ham rigtig...More
det er 2 gang jeg bestiller probiotika til min hund Chester da han døjer med potesvamp som kom igen og igen. Jeg må sige at det har hjulpet ham rigtig meget, han har ikke haft potesvamp siden, så håber det forsætter sådan og jeg forsætter med probiotika, tør ikke lade være
Var det nyttigt? 1 0
Sonja Thorsen(Verificeret ejer)
Har ikke haft den store virkning endnu men håber det kommer
Var det nyttigt? 0 0
Helle(Verificeret ejer)
De har indtil videre virket fint. Meget mindre kløe.
Var det nyttigt? 0 0
Emilie(Verificeret ejer)
I dag er det 7. dag, siden vi begyndte at bruge de her tyggetabletter. Vi har set store forbedringer indtil videre! Han har ikke længere de røde, kløe...More
I dag er det 7. dag, siden vi begyndte at bruge de her tyggetabletter. Vi har set store forbedringer indtil videre! Han har ikke længere de røde, kløende pletter omkring hans mund og øjne! Han klør sig stadig på kroppen, men vi er meget spændte på at se de mere langsigtede resultater! Jeg er en glad hundeejer!!!
Var det nyttigt? 1 3
Jane(Verificeret ejer)
Jeg har en ældre hund, som er allergisk over for næsten alt. Vi har indtil videre behandlet symptomerne med medicin, og derfor ville jeg gerne prøve d...More
Jeg har en ældre hund, som er allergisk over for næsten alt. Vi har indtil videre behandlet symptomerne med medicin, og derfor ville jeg gerne prøve det her produkt. Vi stoppede med at give ham medicin, mens vi prøvede dette tilskud, fordi jeg ville se, om det virkelig hjælper i sig selv. Tabletterne gør deres arbejde, de virker utroligt godt! I de første 4 dage har jeg kun set ham klø sig én gang, og nu på dag 7 klør han sig ikke længere. Jeg er tilfreds!
Var det nyttigt? 0 1
1 2
Er du bekymret for din hund? Sådan løser du det.

1. Problemet

Når dårlige tarmbakterier vokser for meget i din hunds tarme, kan dens immunforsvar blive hyperaktivt, hvilket kan føre til kradsen, hårtab, hudproblemer, gnaven og diarré. Det er utroligt smertefuldt for os, som ejere, at se vores hund lide, især når medicinen, dyrlægen tilbyder, kun gør vores bedste ven søvnig og sløv.

2. Løsningen

Probiotika er gavnlige tarmbakterier, der genopretter balancen i tarmfloraen, så hundens immunsystem kan fungere optimalt. SciPet Probiotika tabletter anbefales til hunde, der lider af miljø- eller fødevareallergi. Velegnet til alle aldre.

3. Produktet: SciPet Probiotika

Vælg vores probiotiske tabletter og befri dit kæledyr for frygtelig kløe, mave- og hudproblemer. 100% tilfredshedsgaranti!
Du bruger det forkerte produkt
Man ville umiddelbart tro, at tyggen og kradsen på poterne kun er et overfladisk problem, men den virkelige årsag ligger ofte dybt, dybt inde i hundens krop – nemlig i maven. Hvis din hunds tarme er overfyldt med dårlige bakterier, kan det føre til et hyperaktivt immunsystem og tør, kløende hud.

SciPet™

Du bruger det forkerte næringsstof

Formlen mod kløe

udviklet af videnskaben

Gurkemeje

Dette er en kraftig antioxidant med mange naturlige og videnskabeligt dokumenterede virkninger. Det er også et naturligt antihistamin, der hjælper med at bekæmpe irriterende kløe.

Inulin

Denne ingrediens indeholder et højt indhold af inulinfibre, som hjælper fordøjelsessystemet til at fungere optimalt. Anbefales til hunde med diarré, oppustethed eller forstoppelse.

Probiotika

Probiotika er gavnlige mikroorganismer, der lever i fordøjelseskanalen. De udfører funktioner som f.eks. bekæmpelse af patogener og opretholdelse af et optimalt immunforsvar. De støtter en korrekt fordøjelse og tarmbalance. Fremmer sund bakterievækst.

Chlorella grønalge pulver

Chlorella er en ferskvandsalge, og er en af de mest afgiftende fødevarer. Ud over at afgifte tarmen hjælper algen med at genoprette en afbalanceret syre-base-balance hos hunde.

Colostrum er grundlaget for ethvert dyrs immunsystem.

Alle pattedyr får colostrum, når de bliver født, da de får det gennem råmælken, der produceres umiddelbart efter fødslen.

Råmælken indeholder antistoffer (immunoglobuliner), som gør kroppen mere modstandsdygtig overfor sygdomme. Den indeholder også naturlig antibiotika og er rig på aminosyrer og vitaminer. Kombinationen af disse gør det til en af de mest effektive og naturlige midler til optimering af immunsystemet, og hjælper desuden med at opretholde en sund tarmflora.

Colostrum hjælper også med at bekæmpe allergi, da dette opstår ved en defekt immunreaktion.

Colostrumpulver (30% immunglobulin G), gurkemejepulver, leveraroma, C-vitamin (askorbinsyre), chlorella, inulin, probiotika.

Giv din hund den sundhed, som den fortjener!

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.
SciPet lover

Topkvalitet

SciPet Probiotika er et etisk undersøgt kosttilskud af høj kvalitet.

Kvalitetsingredienser

Her hos SciPet bekymrer vi os virkelig om dit kæledyr, og derfor får vi vores ingredienser fra leverandører af den bedste kvalitet.

Gratis forsendelse*

For at gøre tingene endnu bedre tilbyder vi gratis forsendelse i Danmark for ordrer over 300 kr