20%

rabat

aktiveret

Når du køber Scipet snude- og potepleje for første gang aktiverer vi en rabat på 20%

SciPet’s unikke formel hjælper med at hele sprukne podepuder, hård hud på albuer og tørre eller sprukne snuder. SciPets 100% naturlige potebalsam hjælper med at berolige og regenerere kløende, eksemfølsom hud og beskytter dit kæledyrs poter mod miljøpåvirkninger såsom sne, is, salt, varme fortove og sand.
Vi er forpligtet til kun at levere produkter af den bedste kvalitet til vores kæledyr, så de kan leve et lykkeligt, stærkt og sundt liv. Derfor tilbyder vi en stor rabat på vores potepleje til vores første kunder, så du kan se, hvor meget gladere din hund kan blive.

PRODUKTPAKKER MED RABAT

SciPet snude- og potepleje til hunde - 1 stk.

169 DKK 155 DKK

SciPet snude- og potepleje til hunde - 2 stk.

338 DKK 249 DKK

SciPet snude- og potepleje til hunde - 3 stk.

507 DKK 379 DKK

hvordan bruger man det?

1. Rengør snavs og skidt fra dit kæledyrs poter med en klud, der er opblødt i lunkent vand. 2. Massér forsigtigt balsammen ind i potepuderne så den absorberes. Vigtigt: Sørg for at din hund er optaget af noget, så du har tid til at smøre balsammen ind i poterne grundigt. Brug 2-3 gange om dagen før hver gåtur og før sengetid. Reducer hyppigheden af påføringer, efterhånden som tilstanden af det berørte område forbedres!

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.

Hvad vores kunder siger om os

Kundeanmeldelser

4.75
Baseret på 4 anmeldelser
5
75%
3
4
25%
1
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
Bente(Verificeret ejer)
Min pelsede ven er meget følsom og “hader” at få sine poter plejet. Beskyttelse af poter har altid været en ubehagelig oplevelse for alle mine hunde, ...More
Min pelsede ven er meget følsom og “hader” at få sine poter plejet. Beskyttelse af poter har altid været en ubehagelig oplevelse for alle mine hunde, inklusiv mig selv. Jeg brugte denne balsam og et par nye hundesokker (for at forhindre, at produktet spredes rundt i huset). Efter den første behandling var hans meget ru potepuder “mindst” 75 % glattere og blødere! Produktet er let at påføre, det trænger hurtigt ind i huden, og virkningen holder i et par dage. Jeg bruger kun en lille smule, og ved regelmæssig anvendelse forbliver min hunds poter glatte og bløde. Jeg er meget tilfreds med produktet!
Var det nyttigt? 0 0
Gitte(Verificeret ejer)
Scipet potebalsam er meget nemmere at bruge end andre lignende produkter, som jeg har prøvet til mine hunde, da den har en dispenser, der er let at do...More
Scipet potebalsam er meget nemmere at bruge end andre lignende produkter, som jeg har prøvet til mine hunde, da den har en dispenser, der er let at dosere. Jeg er vild med de enkle, naturlige ingredienser i den: kokosolie, carnaubavoks, sheabutter osv., som giver balsammen en dejlig duft. Selvfølgelig elsker mine hunde den og ved, at det er tid til en tur, når de lugter den.
Var det nyttigt? 0 0
Kirsten(Verificeret ejer)
Min hvalp har altid sprukne og tørre podepuder om sommeren. balsammen er hurtig og nem at bruge, og hans poter blev meget bedre efter de første par ga...More
Min hvalp har altid sprukne og tørre podepuder om sommeren. balsammen er hurtig og nem at bruge, og hans poter blev meget bedre efter de første par gange. Jeg bestilte dette produkt, fordi jeg har prøvet Scipets andre produkter og var meget tilfreds med dem.
Var det nyttigt? 0 0
Marianne(Verificeret ejer)
Let at påføre og efterlader poterne fugtet! Dufter godt. Gør min hunds poter dejlig bløde og glatte.
Var det nyttigt? 0 0
Bekymrer du dig om din hund? Problemet er løst

1. Problemet

Varmt eller saltet asfalt, stride temperaturer og ujævne underlag kan gøre din hunds poter ru og sprukne. Skader på potepuderne kan være smertefulde og give problemer i hverdagen.

2. Løsningen:

SciPet snude- og potepleje indeholder omhyggeligt udvalgte og naturlige ingredienser, der skaber et nærende beskyttende lag på din hunds poter, så de kan nyde gåture og leg udendørs hele året rundt.

3. Produktet: SciPet snude- og potebalsam

Vælg vores formel til pleje af din hunds poter, så du hjælper dit kæledyr med at slippe af med ubehagelige og ødelagte potepuder.
Forskellen
Sunde poter er hydrerede og bløde. Det gør det muligt for hundens poter at gribe bedre fat i jorden, når den går og løber, og det forbedrer også koordinationen.

SciPet™

Du bruger det forkerte produkt

OPSKRIFTEN på beskyttelse af POTER

udviklet af videnskaben

Kokosolie

Denne kraftfulde ingrediens har mange fordele for både hud og pels. Den bidrager til en sund hud, poter og snude. Den reducerer hudirritation og kløe, så den anbefales, hvis dit kæledyr lider af allergi eller eksem.

Carnaubavoks

En sund pote skal være glat og blød. Carnaubavoksen danner et beskyttende lag mellem din hunds trædepuder og det hårde, ru underlag, så dit kæledyr kan gå på eventyr udenfor hele året rundt.

Sheabutter

Det dyrebare sheabutter, der udvindes af valnødder fra sheatræet, indgår også i vores unikke formel for potebalsam. Det fugter, beroliger og regenererer huden og har antiinflammatoriske egenskaber.

Kokosolie, solsikkeolie, hvid bivoks, vegetabilsk olie, sheabutter, carnaubavoks, candelillavoks, E-vitamin og aloe.

Giv din hund den sundhed, som den fortjener!

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.
SciPet lover

Topkvalitet

SciPet snude- og potepleje er et produkt af høj kvalitet og er etisk veldokumenteret.

Kvalitetsingredienser

Her hos SciPet bekymrer vi os virkelig om dit kæledyr, og derfor får vi vores ingredienser fra leverandører af den bedste kvalitet.

Gratis forsendelse*

For at gøre tingene endnu bedre tilbyder vi gratis forsendelse i Danmark for ordrer over 300 kr