20%

rabat

aktiveret

Dette er første gang, du handler hos os, så vi har givet dig en rabatkupon på 20%.

NovaNaturas ledforstærker hjælper hestens led og bindevæv med at fungere optimalt og sikrer dermed stærke knogler og muskler. Det er afgørende for, at din hest kan leve et lykkeligt og aktivt liv!
Vi er forpligtet til at levere de bedste kvalitetsprodukter til vores dyr og sikre, at de lever et lykkeligt, stærkt og sundt liv. Derfor, tilbyder vi en stor rabat på vores ledplejepulver til førstegangskøbere. På den måde kan du på egen hånd opleve, hvor meget det vil gavne din hest!

Produktpakker med rabat

Styrkelse af led og brusk til heste - 1x630 g

490 DKK 370 DKK

Styrkelse af led og brusk til heste - 2x630 g

980 DKK 590 DKK

Styrkelse af led og brusk til heste - 3x630 g

1470 DKK 790 DKK

Doseringsanvisninger

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.

Hvad vores kunder siger om os

Kundeanmeldelser

4.71
Baseret på 7 anmeldelser
5
71%
5
4
29%
2
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
Rasmus(Verificeret ejer)
Vores hest Kelvin er 15 år gammel, og vi begyndte at give ham pulveret for ca. 5 måneder siden. Siden vi har brugt det, har vi bemærket en stor forbed...More
Vores hest Kelvin er 15 år gammel, og vi begyndte at give ham pulveret for ca. 5 måneder siden. Siden vi har brugt det, har vi bemærket en stor forbedring i hans mobilitet, fleksibilitet, og han er meget gladere.
Var det nyttigt? 0 0
Sabrina(Verificeret ejer)
Min hoppe (Adele) elsker produktet, hun spiser det direkte fra spanden. Hun har fået meget bedre led, bevæger sig lettere og er glad for at lave øvels...More
Min hoppe (Adele) elsker produktet, hun spiser det direkte fra spanden. Hun har fået meget bedre led, bevæger sig lettere og er glad for at lave øvelser. Tusind tak for det. Jeg vil helt sikkert anbefale dette tilskud til alle.
Var det nyttigt? 0 0
Laura(Verificeret ejer)
At prøve Novanatura var det bedste, jeg nogensinde har gjort for min hest. Han var 4 år gammel, da han blev diagnosticeret med mild gigt i knæet, og v...More
At prøve Novanatura var det bedste, jeg nogensinde har gjort for min hest. Han var 4 år gammel, da han blev diagnosticeret med mild gigt i knæet, og vi prøvede alt, hvad vi kunne komme i tanke om! Da han var 6 år gammel, hørte jeg om Nova-produkter og måtte prøve dem med det samme. Efter en måned med dem så jeg en stor forbedring, og efter 5 måneder var han helt stoppet med at halte. Han er tilbage til at gøre det, han elsker! Vi kan igen deltage i væddeløb!
Var det nyttigt? 0 0
Morten(Verificeret ejer)
Min væddeløbshest kom til skade, og derfor valgte jeg at prøve dette produkt. Vi er nu godt på vej til at komme os ved hjælp af tilskudet. Vi skal løb...More
Min væddeløbshest kom til skade, og derfor valgte jeg at prøve dette produkt. Vi er nu godt på vej til at komme os ved hjælp af tilskudet. Vi skal løbe for første gang i den kommende weekend, hvilket er meget hurtigere end jeg havde forventet. Endnu en gang tak.
Var det nyttigt? 0 0
Henrik(Verificeret ejer)
Min 17-årige hoppe begyndte at tage tilskudet for 6 uger siden, og vi er nu i gang med vores anden spand. Hun havde lidt af gigt i et stykke tid, og d...More
Min 17-årige hoppe begyndte at tage tilskudet for 6 uger siden, og vi er nu i gang med vores anden spand. Hun havde lidt af gigt i et stykke tid, og den tidligere ejer gav hende indsprøjtninger hver måned for at holde hævelsen nede og for at holde hende i gang. Jeg er virkelig lettet over at pulveret har gjort så kæmpe en stor forskel, ingen hævelse og hans bevægelse er forbedret betydeligt. Jeg troede, vi skulle pensionere ham, men jeg tog fejl. Han elsker sit arbejde, og det betyder, at vi kan have gavn af ham længe endnu!
Var det nyttigt? 0 0
Kristina(Verificeret ejer)
Jeg prøvede produktet på to væddeløbsheste. Jeg bemærkede en forskel i den måde, de bevægede sig rundt på banen, de følte sig friere, og deres pels så...More
Jeg prøvede produktet på to væddeløbsheste. Jeg bemærkede en forskel i den måde, de bevægede sig rundt på banen, de følte sig friere, og deres pels så bedre ud. Vi har ikke givet hestene produktet i de sidste to måneder, og jeg kan se en mærkbar forskel. Vi vil gerne have flere heste på produktet, fordi vi tror, at det virkelig vil gavne dem.
Var det nyttigt? 0 0
Maria(Verificeret ejer)
Hvis jeg skulle beskrive produktet med ét ord, ville jeg sige, at det er en LIFE SAVER! Jeg kan ikke sige nok gode ting om dette tilskud.... Jeg elske...More
Hvis jeg skulle beskrive produktet med ét ord, ville jeg sige, at det er en LIFE SAVER! Jeg kan ikke sige nok gode ting om dette tilskud.... Jeg elsker, hvad det har gjort for vores hest!
Var det nyttigt? 0 0
Er du bekymret for din hest? Så følg med her

1. Problemet

Når din hest bliver ældre, kan den få udfordringer med blot at kunne gå. For os, som ansvarlige dyreejere, er det utroligt smertefuldt at se en hest lide, især når smertestillende medicin kun gør vores ven søvnig og sløv.

2. Løsningen

Vores ingredienser stimulerer produktionen af kollagen, som spiller en vigtig rolle i opbygningen af knogler, så selv ældre heste kan slippe af med smerterne.

3. Produktet: Ledplejepulver til heste

Vælg vores ledtilskud og hold dine heste glade, aktive og fleksible.

Opskriften på ledforstærkeren

GLUCOSAMIN

Glucosamin hjælper med at vedligeholde synovialvæske, der smører leddene og hjælper med at mindske friktion under bevægelse, uanset om den er pludselig eller vedvarende. Det bekæmper ømhed og ubehag på både kort og lang sigt.

GRØNLÆBEDE MUSLINGER

Grønløvede muslinger har vist sig at bekæmpe ømhed og ubehag i leddene og hjælper med at fremme hofte- og ledfleksibiliteten yderligere, samtidig med at de reducerer ømhed, der begrænser og indskrænker bevægelse og mobilitet.

GURKEMEJE

Gurkemeje er en helt naturlig ingrediens, der har været brugt i humanmedicin i generationer. I ledtilskud til heste bekæmper det stivhed, forbedrer leddenes smidighed og opretholder bevægeligheden i beskadigede og gigtplagede led.

MSM

MSM har egenskaberne af et naturligt smertestillende og antiinflammatorisk lægemiddel, som hjælper med at forebygge og behandle muskelsmerter og samtidig stimulerer mobiliteten.

Chondroitinsulfat er hurtigt blevet et af de mest populære kosttilskud til at styrke og genopbygge beskadiget brusk.

Disse er gel-lignende væv og består for to tredjedele af vand og næringsstoffer.

Ved at give “smøring” til brusk holder chondroitinsulfat dem i en tilstrækkelig sund og fleksibel tilstand, så de kan spille deres dæmpende rolle med hensyn til at beskytte leddene.

C-vitamin er afgørende for produktionen af kollagen, som udgør rygraden i pattedyrs bindevæv. 

Det har en direkte effekt på vævets vækst og udvikling og deres regenerering efter skader, så det er vigtigt i helingsprocessen, og det har en meget vigtig rolle i forbindelse med at støtte immunsystemet.

Det kan give hjælp til at bekæmpe tab af knogletæthed.

Det hjælper med at lindre ledsmerter og smerter.

Hyaluronsyre er et alsidigt stof, der findes i alle væv. I kroppen har det sin primære funktion som en bestanddel af brusk.

Det beskytter brusk, smører leddene og beskytter dem mod kronisk inflammation (gigt). Det fremmer også helingen af beskadiget væv.

Glucosamin, chondroitinsulfat, l-ascorbinsyre (C-vitamin), MSM, mangangluconat, grønne muslinger, røget leveraroma, gurkemeje, hyaluronsyre

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.

Topkvalitet

Vores ledplejeprodukter er kosttilskud af høj kvalitet og er etisk undersøgt.

Kvalitetsingredienser

Her hos SciPet bekymrer vi os virkelig om dit kæledyr, og derfor får vi vores ingredienser fra leverandører af den bedste kvalitet.

Gratis forsendelse*

For at gøre tingene endnu bedre tilbyder vi gratis forsendelse i Danmark for ordrer over 300 kr

Vores partner:
Vores partnere:
© 2022 SciPet.dk