25%

rabat

aktiveret

Dette er første gang, du handler hos os, så vi har givet dig en rabatkupon på 25%.

Vores avancerede formel fjerner og forebygger effektivt plak og tandsten, så din hunds tænder og tandkød forbliver i topform!
Vi er stolte af kun at tilbyde dine kæledyr produkter af den bedste kvalitet og hjælpe dem med at få et lykkeligt og sundt liv.

Produktpakker med rabat

SciPet Tandpleje formel - 1 flaske

179 DKK 159 DKK

SciPet Tandpleje formel - 2 flasker

440 DKK 249 DKK

SciPet Tandpleje formel - 3 flasker

660 DKK 375 DKK

DOSERINGSANVISNINGER

Hæld frisk vand i dit kæledyrs skål, og tilsæt 1 teskefuld SciPet Tandpleje formel per 250 ml vand. Brug det dagligt for at give din hund eller kat en frisk ånde og sunde tænder og tandkød. En flaske rækker til ca. 1 måned.

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.

Hvad vores kunder siger om os

Kundeanmeldelser

4.78
Baseret på 9 anmeldelser
5
78%
7
4
22%
2
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
Juliet Margetts Hemcker(Verificeret ejer)
Umiddelbart er min hunds ånde blevet markant bedre efter en uges tid. Jeg håber det fortsætter, og at det også klarer tænderne.
Var det nyttigt? 0 0
Lillian Lindberg(Verificeret ejer)
Havde først købt 1 flaske, tænkte det skulle afprøves, sikke et resultat. Virker så godt. Er spændt på hvad dyrlægen siger næste gang til tjek. Har ih...More
Havde først købt 1 flaske, tænkte det skulle afprøves, sikke et resultat. Virker så godt. Er spændt på hvad dyrlægen siger næste gang til tjek. Har ihvertfald købt 2 flasker mere.
Var det nyttigt? 0 0
Kirsten(Verificeret ejer)
Har snart brugt den første flaske, kan se lidt forbedring på tænder, så spøndt på at se nå nummer to er brugt. Går fint md at drikke det, så super.
Var det nyttigt? 1 0
Marlene Pedersen(Verificeret ejer)
Tænkte jeg skulle have noget andet til min hund, for hun kan ikke lide at få børstet tænder, ved godt det ikke er i steden for at børste tænder, men i...More
Tænkte jeg skulle have noget andet til min hund, for hun kan ikke lide at få børstet tænder, ved godt det ikke er i steden for at børste tænder, men ind til vidre er jeg godt tilfreds .
Var det nyttigt? 0 0
Susanne Muhlback Kristensen(Verificeret ejer)
Super godt produkt , og min hun har allergi men kan godt tåle det i sin vand 🐶👍
Var det nyttigt? 2 1
Amalie(Verificeret ejer)
Tandbehandlinger hos dyrlægen er ret dyre, så derfor besluttede jeg mig for at give dette produkt en chance. Min hund er næsten 10 år gammel, og i de ...More
Tandbehandlinger hos dyrlægen er ret dyre, så derfor besluttede jeg mig for at give dette produkt en chance. Min hund er næsten 10 år gammel, og i de sidste par måneder er hans ånde begyndt at lugte forfærdeligt. Jeg tilsætter det til hans vand hver dag, og han drikker det uden problemer - hans ånde blev bedre efter de første par dage, og jeg er sikker på, at når vi er færdige med produktet, vil han ikke længere have dårlig ånde, og alt vil være tilbage til det normale.
Var det nyttigt? 14 8
Anna T.(Verificeret ejer)
Leverandøren mistede min pakke, og jeg ventede i to uger. Jeg skrev derefter med kundeservice, og de var meget hjælpsomme og forstående. De opsporede ...More
Leverandøren mistede min pakke, og jeg ventede i to uger. Jeg skrev derefter med kundeservice, og de var meget hjælpsomme og forstående. De opsporede min pakke, og den er endelig kommet frem. Nu skal det testes.
Var det nyttigt? 4 1
Peter C. (Verificeret ejer)
Det gør sit arbejde! Vi har en bulldog, og hans ånde lugter så slemt, at vi ikke engang kan have ham på skødet. Det var som om han havde spist et dødt...More
Det gør sit arbejde! Vi har en bulldog, og hans ånde lugter så slemt, at vi ikke engang kan have ham på skødet. Det var som om han havde spist et dødt dyr. Før jeg fandt dette produkt, havde vi prøvet alt: tandbørstning, legetøj til tandrensning, men intet virkede. Vi oplevede resultaterne af SciPet Tandpleje formel efter den første uge, og hans ånde lugter ikke længere. Han drikker vand uden problemer. Vi følger doseringsanvisningerne, så vi kommer 1 teskefuld formel til hver 2 dl vand. Jeg ved ikke, hvad der får det til at virke, men det virker i hvert fald for os.
Var det nyttigt? 12 0
Maria(Verificeret ejer)
Jeg har brugt det i de sidste 2 uger, og forskellen er fantastisk. Det er meget nemt at bruge, jeg kommer 1 teskefuld af formlen i en skål fuld af van...More
Jeg har brugt det i de sidste 2 uger, og forskellen er fantastisk. Det er meget nemt at bruge, jeg kommer 1 teskefuld af formlen i en skål fuld af vand to gange om dagen. Det har ingen lugt, og min hund synes ikke engang at bemærke det, han drikker den samme mængde vand som før.
Var det nyttigt? 8 2
Bekymrer du dig om din hund? Problemet er løst

1. Problemet

Tandsygdomme er meget almindelige hos katte og hunde og forårsager ofte tandtab, nyre- og leverproblemer eller endda hjertesygdomme, fordi giftstoffer og bakterier finder vej fra munden til blodet. Hvis du ikke tager dig af dit kæledyrs tænder, kan det føre til tandkødsbetændelse, dårlig ånde eller andre tandproblemer.

2. Løsningen

SciPet Tandpleje formel er klinisk dokumenteret til at være effektiv mod plak og tandsten, selv på de steder, der er svære at nå. Ved dagligt brug kan dit kæledyr få friskere og renere tænder og samtidig minimere risikoen for tandsygdomme. Vores antibakterielle formel dræber bakterier og styrker tandkød og tænder.

3. Produktet: SciPet Tandpleje formel

Vælg vores tandpleje formel til at holde dit kæledyrs mundhygiejne på et optimalt niveau.
Du bruger i øjeblikket den forkerte behandling
Der findes mange tandplejeprodukter på markedet, som indeholder rengørende midler, tilsætningsstoffer og en skarp smag af mynte. Disse kan forårsage pletter, irritationer og løser IKKE roden til problemet.

SciPet™

Du bruger det forkerte produkt

Ingredienser

SciPet Dental Formula:

Purified Water, Stabilized Chlorine Dioxide, Sodium Bicarbonate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Methyl Paraben

De vigtigste fordele:

Avanceret formel

Dette er en professionel antibakteriel formel, der specifikt er rettet mod de enzymer, der danner plak og tandsten.

Beskytter og forebygger

Det bekæmper sikkert sygdomme og infektioner i munden, herunder dårlig ånde, tandkødsbetændelse, hævelse af tandkødet og misfarvede tænder.

Det er sikkert at bruge

Det indeholder hverken alkohol, sukker, rengøringsmidler eller tilsætningsstoffer. Både hunde og katte drager samme effektive fordele af produktet, og det er sikkert at bruge - også langsigtet.

GIV DIN HUND DEN SUNDHED, SOM DEN FORTJENER!

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.
SciPet lover

Topkvalitet

SciPet Tandpleje formel er kosttilskud af høj kvalitet og etisk undersøgt.

Kvalitetsingredienser

Her hos SciPet bekymrer vi os virkelig om dit kæledyr, og derfor får vi vores ingredienser fra leverandører af den bedste kvalitet.

Gratis forsendelse*

For at gøre tingene endnu bedre tilbyder vi gratis forsendelse i Danmark for ordrer over 300 kr

Vores partner:
Vores partnere:
© 2022 SciPet.dk