15%

rabat

aktiveret

Første gang du køber en formel mod hyperaktivitet og angst hos os, så har vi aktiveret en rabat på 15%

Vores lækre godbidder til hunde fremmer en rolig, afslappet stemning uden døsighed eller personlighedsændring. Vores helt naturlige formel hjælper hunde med at forblive rolige og giver dem redskaberne til at klare eksterne stressfaktorer eller miljøændringer, såsom fyrværkeri, bilture eller besøg hos dyrlægen.
Vi er fast besluttede på kun at levere de bedste kvalitetsprodukter til vores elskede kæledyr og føre dem mod et lykkeligt, stærkt og sundt liv. Derfor tilbyder vi en kæmpe rabat på vores beroligende tilskud til førstegangskøbere, så du selv kan se, hvor meget gladere din hund kan blive!

Produktpakker med rabat

Anti-angst- og anti-hyperaktivitetsformel til hunde - 60 stk.

159 DKK 139 DKK

Anti-angst- og anti-hyperaktivitetsformel til hunde - 2x60 stk.

318 DKK 235 DKK

Anti-angst- og anti-hyperaktivitetsformel til hunde - 3x60 stk.

477 DKK 359 DKK

Doseringsanvisninger

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.

Hvad vores kunder siger om os

Kundeanmeldelser

4.71
Baseret på 7 anmeldelser
5
71%
5
4
29%
2
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
SciPet – Anti-angst- og anti-hyperaktivitetsformel til hunde - 60 stk. photo review
Mathilde
Jeg har brugt disse anti angst piller til min Rhodesian Ridgeback mod alene hjemme problemer. Han får 2 stk hverdag, og det ser ud til at have en posi...More
Jeg har brugt disse anti angst piller til min Rhodesian Ridgeback mod alene hjemme problemer. Han får 2 stk hverdag, og det ser ud til at have en positiv effekt. Han spiser dem dog ikke som en godbid, men i en klat leverpostej eller i opblødt foder, så glider de ned.
Var det nyttigt? 0 0
Marlene(Verificeret ejer)
Vi har en tysk korthåret hønsehund, og han havde svær separationsangst. Disse godbidder hjælper meget med at berolige ham, når jeg er nødt til at forl...More
Vi har en tysk korthåret hønsehund, og han havde svær separationsangst. Disse godbidder hjælper meget med at berolige ham, når jeg er nødt til at forlade hjemmet. Før plejede han at ødelægge hundehuset og hegnet, bøje og gnave i det hele og han flygtede altid. Men efter at jeg er begyndt at give ham disse godbidder, har han ladet det nye hegn være i fred. Jeg giver ham den anbefalede mængde, før jeg forlader huset, og det hjælper med at holde ham rolig, mens jeg er væk! Tak! Det har sparet mig for en masse penge på et nyt hundehus og hegn.
Var det nyttigt? 1 0
Morten(Verificeret ejer)
Jeg har 2 meget kræsne hunde, men de spiser gerne godbidderne. De tror, det er en belønning. Den ene har angst, og den anden er ældre og er begyndt at...More
Jeg har 2 meget kræsne hunde, men de spiser gerne godbidderne. De tror, det er en belønning. Den ene har angst, og den anden er ældre og er begyndt at få ledproblemer. Jeg giver dem begge disse "belønningsgodbidder", og de har virkelig hjulpet. Den ældste får det sammen med SCIPET-ledplejetabletterne, og hans tilstand er blevet meget bedre, han halter ikke, men er aktiv og glad. Den anden er kun 1 år gammel, og hans angst er næsten forsvundet. Han tygger normalt på ting, når vi går ud, men det ser ud til at være stoppet, efter at vi har givet ham disse snacks. Jeg skal bare ryste æsken, så kommer de. Jeg giver min labrador 2 tabletter og min chihuahua 1 tablet.
Var det nyttigt? 0 0
Kristensen(Verificeret ejer)
Vores hund gør som en sindssyg, når det stormer. Vi har haft produktet i et par måneder nu, og det virker, men det har ikke beroliget ham 100 %. Hv...More
Vores hund gør som en sindssyg, når det stormer.

Vi har haft produktet i et par måneder nu, og det virker, men det har ikke beroliget ham 100 %. Hvis jeg skulle bedømme ham på en skala fra 10, var hans angst 10/10 før, og efter tabletterne faldt den til 6/10. Han kan godt lide smagen.
Var det nyttigt? 0 0
Helle (Verificeret ejer)
Ærligt talt var jeg skeptisk, men de virker perfekt! Min hund havde tidligere separationsangst og hylede meget, når vi forlod hjemmet. Han generede og...More
Ærligt talt var jeg skeptisk, men de virker perfekt! Min hund havde tidligere separationsangst og hylede meget, når vi forlod hjemmet. Han generede også naboerne, fordi han var så højlydt. Efter pillerne blev hans humør meget bedre. Han er meget gladere. Jeg ville ønske, at jeg havde fundet dem noget før!!!
Var det nyttigt? 0 0
Allan (Verificeret ejer)
Jeg købte dem til afhjælpe aggression og til når der er uvejr. Hvis en anden hund kom i nærheden af ham, mistede han fuldstændig kontrollen. Jeg har g...More
Jeg købte dem til afhjælpe aggression og til når der er uvejr. Hvis en anden hund kom i nærheden af ham, mistede han fuldstændig kontrollen. Jeg har givet dem i en måned, og i den anden uge bemærkede jeg en forskel i hans opførsel. Med tiden er han blevet meget mere tolerant over for andre hunde. Hvad angår torden, er han stadig bange, men går ikke i panik længere.
Var det nyttigt? 0 0
SciPet – Anti-angst- og anti-hyperaktivitetsformel til hunde - 60 stk. photo review
Susanne(Verificeret ejer)
Baloo sover desværre ikke så tungt. Han vågner blot ved den mindste lyd og begynder at gø. Vi giver ham godbidderne som belønning før sengetid, og om ...More
Baloo sover desværre ikke så tungt. Han vågner blot ved den mindste lyd og begynder at gø. Vi giver ham godbidderne som belønning før sengetid, og om natten sover han endelig som en sten. I løbet af dagen er han livlig og glad. Jeg anbefaler det!
Var det nyttigt? 0 0

Ingredienser

L-Theanin

L-teanin produceres via en unik proces, der efterligner den naturlige proces i grønne teblade, hvilket resulterer i en 100% ren L-isomer-teanin. Det stimulerer en hund til at frigive serotonin og dopamin, mens det stimulerer aktivitet i hjernen kendt som alfabølger - som er forbundet med en afslappet, men opmærksom mental tilstand.

B-vitamin-kompleks

Alle B-vitaminer har vist sig at kunne lindre følelsen af stress og angst. Størstedelen af B-vitaminerne bruges i beroligende og sløvende baner i kroppen. Ustabilt blodsukker hos alle pattedyr kan forårsage svingninger i humøret, som kan føre til angst.

Ekstrakt af ingefær

Ingefær virker mod kvalme. Det hjælper med at berolige maven og hjælper mod en nervøs mave.

Magnesium

Magnesium bruges også i forbindelse med beroligende effekter. Desuden er magnesium et fremragende beroligende supplement, der fremmer en afslappet stemning og søvn. Magnesium fungerer som et muskelafslappende middel, der reducerer angstfremkaldte muskelspændinger.

Magnesium, L-teanin,
B1-vitamin, B3-vitamin,
Ingefær ekstrakt, B6-vitamin, Folinsyre,
B12-vitamin.

Giv din hund den sundhed, som den fortjener!

60 dages pengene tilbage garanti - Enten virker vores produkt eller også får du dine penge tilbage

Vi vil gerne have, at du er fuldt ud tilfreds med din SciPet-oplevelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med resultaterne, giver vi dig en fuld refusion eller bytter produktet. Du skal blot sende en e-mail til os på info@scipet.dk og sende produktet tilbage til os.
SciPet lover

Topkvalitet

SciPet-produkterne er kosttilskud af høj kvalitet og fremstillet på etisk forsvarlig vis.

Kvalitetsingredienser

Her hos SciPet bekymrer vi os virkelig om dit kæledyr, og derfor får vi vores ingredienser fra leverandører af den bedste kvalitet.

Gratis forsendelse*

For at gøre tingene endnu bedre tilbyder vi gratis forsendelse i Danmark for ordrer over 300 kr